zondag 23 september 2012

soep

Zaterdag moest ik lotussen in Den Haag bij conexion wat erg leuk is om eerlijk te zijn Het zijn leuke mensen die daar hun examen moeten doen  voor het EHBO en als je een leuk team hebt is het geweldig leuk om te doen. Dit keer waren er leuke mensen dus het ging lekker.Tijdens het afnemen van het examen nam ik een bekertje soep, en meteen was ik terug in mijn jeugd.Ik herinner me op mijn middelbare school kon je voor toen nog 50 cent een kopje soep halen uit de automaat, en op dinsdag kon je dan voor 75 cent echte soep krijgen bij de concierge.. Bij de eerste slok soep was het duidelijk voor mij, de smaak van deze soep kan je niet vergeten, en het roept herinneringen op, zowel van mijn periode op de basisschool toen nog lagere school, als op de mavo en de havo en op de pa.. want deze soep was overal verkrijgbaar... en op de pa koste een bekertje soep een gulden.. nu denk ik dan hoe kan dat nou zon bekertje bagger voor een gulden maar toch het is een leuke bijkomstigheid dat ik dit mocht proeven bij een lotus examen.. heerlijk.
Daarna mocht ik als gast mee naar het bezichtingen van een gevangenis, wat ik erg gaaf vond, heerlijk om een keer de binnenkant van een gevangenis te zien, gelukkig waren er geen gevangenen in het gebouw, daarom was het ook mogelijk om er rond te lopen. Het is een geweldige leuke ervaring om hier te mogen lopen en te mogen kijken, kortom dank je wel.
In de avond ben ik uit eten gegaan met mijn vriendengroep, en omdat ik aan de beurt was om een leuke tent uit te zoeken had ik gekozen voor de turk bij mij in de buurt. Sofra, wat altijd gezellig is en wat ook altijd erg lekker is.. het eten is goed, de sfeer is goed en het is in verhouding erg goedkoop, voor 36,50 waren we klaar met drinken, met een voor, na en hoofdgerecht incluis koffie of thee en drinken, dus een koopje eigenlijk en heerlijk eten ook. Ik kan dan ook terugkijken op een goede en mooie dag  van zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten