vrijdag 21 oktober 2011

Jordanie (deel 1)

Net terug uit jordanie en mijn god wat een mooi en boeiend land. Wat een gastvrije mensen en wat een heerlijke ontspannen houding daar. Totaal geen stress in verband met veiligheid etc, het is gewoon prachtig en goed. Ook de verhalen die verteld worden daar zijn mooi. Ik heb zoveel mogelijk in me op proberen te slaan maar zal vast veel vergeten.
Om het toch wat tastbaar te houden ga ik deze week proberen de dagen te omschrijven incluis een paar fotos
De eerste dag vroeg op want we moesten vliegen naar jordanie.. heerlijk helemaal klaar voor.
Zie altijd wat op tegen vliegen in verband met mijn oren maar ook dit keer ging het goed. Ik ben gelukkig geen drinker maar mijn mede reizigers hadden maar een fles wodka gekocht tax free, deze viel echter, maar gelukkig kregen we een nieuwe dat was al een mooi begin met elkaar. Aankomst in Amman was goed, de reis is vreselijk goed geregeld dat is echt een feit. Visa alles gaat perfect en daarna eten in een luxe en lokaal restaurant wat ik goud vond, mede omdat het eten zo heerlijk is en ook zo goed te doen is voor vegetariers.
Daarna na het hotel wat ook een belevenis is. Het systeem van dat je een stikker plakt op je koffer en dat die dan door een belboy(lees man) naar boven word gebracht is uniek.. maar maakt je ook erg lui.
(Betrapte met er op dat ik toen we op het vliegveld waren, en ik aandachtig mijn nagels aan het bestuderen was, in de veronderstelling dat er wel een stikker of zo iets zou komen, maar helaas de realiteit was echt.. ik moest het zelf doen dit keer.. maar ja dit gaat nu al over het einde van de reis)
zie de fotos







1 opmerking: