vrijdag 10 februari 2023

zo mooi ben weer super blij

 

Een tijdje geleden zag ik op het internet deze prachtige beeld, nadat ik eens goed had gekeken naar de maten, ben er al een keer eerder ingestonken dat ik dacht dat het een prachtig sculptuur was, wat ik zo op mijn muur kon maken dat het er uit zag alsof het uit de muur kwam, toen het eindelijk kwam bleek dat niet zo te zijn. het was nog kleiner dan een lucifersdoosje. dus jammer en helaas,. ik kon er niets mee helaas.

Maar dit had ik goed ingeschat, hij was inderdaad mooi groot, en ik ben er superblij mee... maar na de eerste blijdschap kwam ik tot de ontdekking dat het beeldje dus geen plaatje had waar hij op stond, hij stond op zijn twee voetjes. dus dat ging niet goed.. dat was balen, dus ik moest even goed nadenken, want ik heb prachtige chromen kasten die dus geen planken hebben maar een soort tralies, kortom het was wankel en dan ben ik bang dat hij valt en dan heb ik dus geen beeldje meer, eeuwig zonde.

Dus nadat ik me al een paar dagen suf had gepiekerd, daarom is het lopen zo heerlijk, bedacht ik me onderweg naar school, als ik nu eens vraag aan mijn collega van makerspace of hij misschien een oplossing heeft.

Dus dit gevraagd aan hem en het leuke is dat hij erg houd van uitdagingen, dus hij begon meteen al te tekenen, ik had namelijk het beeldje al meegenomen, en voor ik het wist lag er iets in de drie D printer... in het wit. maar na herhaaldelijke pogingen bleek dat de 3 d printer niet echt goed werkte. dus dat ging hem niet worden. Dus moesten we verder denken... 

Ineens besloten we samen om er dan maar een zwart voetje onder te zetten, en dat lukte. Helaas was de eerste niet helemaal goed, er kon maar 1 voetje in, dus dat was nou ook niet het beste.. dus besloten we om hem nog een keer te programmeren. deze ging al beter, maar net niet helemaal, had te maken met de stand van de voetjes.

Uiteindelijk is het gelukt gelukkig en kan hij nu staan pronken in mijn woonkamer. zo lekker als je toch veel probeert in een thema te houden, zoals bij mij eigen gemaakte foto's en streetart, mijn grote passie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten