dinsdag 21 februari 2023

Spelletjes YES

  

Eindelijk was het zover,  we konden weer ene keer afspreken om samen een spelletjes avond te doen. heerlijk. Femke en Jeroen waren er al klaar voor, wij ook Fenny en ik, we spreken altijd heel vroegtijdig af, omdat we elkaar kennen, het is vaak toch ook dat we een druk bestaan hebben, dus is het ook goed om vroeg af te spreken, het is toch wel erg leuk dat we oa door de corona met elkaar zon band hebben gekregen, die er altijd wel al schemerde maar door de corona tijd gingen we spelletjes doen tijdens de lock down. en nu zetten we dat dus lekker door..
 
 Dus gewapend met 30 seconds, een fles rode wijn voor de dames en een speciaal voor deze dag gebakken straciatelle cake, ging  naar de buuf om samen te gaan wandelen naar het huis waar Jeroen en Femke nu wonen, gelukkig is dat vlak bij en is het maar een kleine 10 minuten lopen.
 
Bij aankomst was de kleine dame nog even op voordat ze naar bed moest, nog even met haar gepraat. daarna aan de thee met cake en bijpraten over van alles en nog wat. 

Na niet al te lange tijd zijn we begonnen met het spelen van dit spel en het was dikke lol met elkaar, ik die soms gewoon niets weet, sport, aardrijkskunde niet mijn sterkste kant, zal het ook nooit worden. Jeroen die zo fanatiek is dat hij daardoor in een black out schiet,  en dan de dames die de coolheid zelve spelen, en die daardoor winnen, maar ook de prachtige versprekingen die we maken in de haast van het spel/

Het was weer een avond vol lachen, bij praten en het gevoel van heerlijke vrienden te hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten