zondag 12 februari 2023

ff bijkletsen

 

Eindelijk na een turbulente tijd aan beide kanten konden we eindelijk een etentje plannen om bij te praten.

Dus vrijdagavond ben ik afgereisd naar vrienden in Sassenheim om daar lekker te eten maar vooral om bij te praten over van alles en nog wat.

Van te voren ben ik nog even naar de garage geweest omdat mijn rechter voorlamp stuk was, dus maar meteen mijn linker en mijn rechter lamp laten vervangen, je moet wat trouwens, ik heb er nog geen half uurtje gezeten om daarna bijna 60 euro te moeten betalen, de lampjes waren niet zo heel duur maar wel de arbeidskosten.. maar het lullige is bij de ka krijg je dat bijna niet in je eentje voor elkaar. dus dat schiet niet op.

Daarna nog wat inkopen gedaan die ik nodig had, om daarna naar huis te gaan om zo wie zo mijn bed te verschonen,  en de gekochte inkopen op te ruimen. daarna nog even de vuilnis weg gebracht en het weekeind kon erin, hij hoefde niet meer voor de deur te blijven wachten ik had plek en tijd.. en leuke plannen waaronder dit etentje bij vrienden.

Dus op tijd vertrok ik naar ze toe. het is gelukkig niet ver rijden, maar afstand is eigenlijk nooit een probleem. Terwijl ik  mijn auto wilde parkeren was een buurvrouw zo vriendelijk om in de tegengestelde richting te rijden en snel haar auto op het plekje te zetten waar ik de auto wilde neerzetten, het is wat het is denk ik dan altijd maar.

Maar eenmaal binnen is het weer zoals altijd erg gezellig, we hebben lekker bijgepraat, en de kids waren lekker bezig boven.

We begonnen de maaltijd met broodjes met diverse dips, daarna was er hartige taart, in twee vormen, en als toetje ene heerlijk stukje ijstaart.

Na het eten hebben we nog heerlijk zitten praten met elkaar over van alles en nog wat, genieten gewoon.

Rond een uur of half 10 ben ik naar huis terug gereden omdat ik de volgende dag ging wandelen en dus ook vroeg op wilde.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten