woensdag 8 februari 2023

en dan nog even naar HEN

 

Vriendin Heleen was terug uit Pakistan, ik was natuurlijk erg nieuwsgierig naar het verhaal dat ze had, en haar belevenissen. Het is tenslotte niet niks zon reis.

Kortom tijd om iets te ondernemen. Nu is het geval dat Ayaz nu werkt in Bij Hen, wat natuurlijk ook bijzonder is, net een paar dagen aan het werk, dus wij waren wel nieuwsgierig naar wat hij daar nu doet. en natuurlijk ook naar het eten.

We waren keurig op tijd in de zaak, waar een erg goede sfeer hangt, ook het personeel is erg leuk en gezellig, ze zijn echt leuk en gaan leuk met elkaar en met de gasten om. Je krijgt het gevoel dat je meer dan welkom bent.

We kozen als eerste een heerlijk  broodje basilicum dip, erg lekker, ik vond dat een prima voorgerecht om eerlijk te zijn, Heleen ook.

Daarna kozen we beiden een hoofdgerecht, Heleen koos, heel slim twee voorgerechtjes, een salade caprece, en een salade geitenkaas. ik koos voor het hoofdgerecht  Grantortellone con funghi porcini Met eekhoorntjesbrood gevulde pasta | Truffelsaus | Rucola | Parmezaanse kaas | Truffelolie.

Heerlijk, dat was helemaal goed en lekker.. 

We werden bedient door Ayaz die het natuurlijk ook erg leuk vond om voor ons te koken.

Als toetje nam Heleen een softijsje met caramel saus en stukjes caramel

ik koos voor de Tartufo Nero Chocoladeparfait | Chocoladeschots | Slagroom


Het was heerlijk eten. 

We hebben samen heerlijk bijgepraat met elkaar en zeker de verhalen uit Pakistan toverden af en toe een lach op mijn gezicht. De verhalen ga ik hier niet herhalen,  maar ik ga er vast vaker eten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten