donderdag 2 februari 2023

Yes eindelijk weer eens tijd ( eten met Lulu)

 

Eindelijk na een hele lange tijd kwam oud leerling en vriend Lulu weer eens eten om bij te praten over wat hem zoal nu bezig houd, waar ik mee bezig ben, maar vooral om samen te genieten van onze vriendschap en gezamenlijke etentjes eens in de zoveel tijd. Teven komt natuurlijk even de website te sprake, omdat hij deze voor mij bijhoud en up date als het nodig is.. dus dat is win win voor beiden, hij krijgt een gratis etentje en goed gezelschap en ik heb een gezellige avond met goed gezelschap en mijn website blijft up to date.

Het is altijd even bedenken wat te koken en wat te doen, dit keer was het gemakkelijk, het werd een soep van vergeten groente met broodje dip erbij, 

hoofdgerecht werd, leve het recept van Pick nick, een couscous kikkererwten groente schotel, met paprika, auberige, feta, citroenzuur en granaatappelpitjes..  kortom het was al heel goed bedacht door de Pick Nick en aangezien ik deze een keer had gemaakt en erg lekker vond kon ik me hier geen buil aan vallen.

Als toetje, had ik een aardbeien merengue ijsje,

Het was een simpele maar lekkere maaltijd volgens mij wat ik had bedacht voor hem. 

Ik probeer altijd er voor te zorgen dat ik hem verras met wat ik kook.

Het is zoals altijd erg gezellig samen, we kletsen wat af , eerst wisselen we wat algemeenheden uit over waar we nu staan in het leven, daarna gaan we dieper op dingen in. Ondanks dat hij erg islamitisch is, en ik op een manier geloof waar ik denk dat het goed is. 

We praten ook over deze verschillen, maar ook hebben we grapjes of mijn kraanwater wel halal is etc, dus dikke lol maar ook gewoon goede diepe gesprekken,

Het mooie is dat hij dus erg goed is dingen vinden op het internet, waarbij ik soms met mijn oren zit te klappen, zo kreeg ik weer een site door waar je gewoon de nieuwste films kan gaan bekijken buiten Netflix etc om.. heel ideaal, moet me er nog wel even in verdiepen, maar als ik het kan koppelen met mijn dommel dan ben ik meer dan blij hiermee, dan is dat toch wel lekker.

Verder was het zoals ik al zei gewoon weer als vanouds alsof er geen leeftijdsverschil is. .en hij is een prachtig mens geworden waar ik altijd graag mee afspreek.

kortom het was weer een hele mooie en bijzondere avond.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten