maandag 6 februari 2023

vluchtkaarsen

 

Van goede vriendin Nadira kreeg ik bij het etentje in de Burgemeester een cadeautje, een potje met een geurkaars van het bedrijfje Vluchtkaarsen.

Albert haar vriend vertelde dat deze kaarsen worden gemaakt door zijn dochter en dat zijn zoon  de sticker op het doosje heeft ontworpen. Het is een klein bedrijfje wat wel behoorlijk veel aan de weg timmert. Ze brengen unieke kaarsen in de wereld, namelijk kaarsen waarbij je de geur ruikt van een bepaalde streek, dus dat vond ik erg grappig.

De geur die ik kreeg zie je hier boven staan met de titel ochtendgloren in den Onlanden.. de geur van Groningen dus.. ik hou van dit soort dingen.

Het zijn prachtige gift dingetjes die je dus kan bestellen en mensen mee kunt verrassen, zo heb ik er meteen een aantal besteld voor o.a mij moeder met de geur van de Drentse Hunnenbedden.. ze komt tenslotte uit Drenthe dus dat moet dan wel.

Dus als je ooit een leuk en origineel geurkaars cadeautje zoekt ik zou zeggen ga eens daar struinen, ze zijn nog in oprichting en ze hebben nog niet heel veel geuren op dit moment, maar er komen steeds nieuwe bij dus het is een aanrader om er regelmatig eens te gaan kijken, maar het roept ook meteen de geur op van vakantie, van verleden, het heden.. kortom ik vind het genieten

 de website is te vinden via de onderstaande link en is zeker de moeite waart om eens te gaan kijken

Vluchtkaarsen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten