donderdag 23 februari 2023

Lunchen

 

Het was weer eens zover, Elias en ik moesten weer eens goed bijpraten  dus hadden we onze maandelijkse/ twee maandelijkse lunchafspraak..

Dit keer was ik aan de beurt om iets te bedenken en besloot dus om dit keer in Alphen te blijven bij Barista in de Julianastraat waar ik al een keer had gegeten met de sportclub vrienden.

De ochtend had ik het sporten even overgeslagen, mede omdat het de avond ervoor erg laat was geworden, dus het was niet handig om dan te gaan sporten. De week ervoor was al heel druk geweest en was ik heel vroeg mijn bed uit , dus het was goed om nu eens echt weer lekker uit te slapen, zeker omdat sportmaatje Marco had geappt dat hij niet ging.. 

dus ik had de tijd aan mezelf gelukkig die heb ik dan ook zo gebruikt.

Lekker lang in bed, daarna naar Barista café gelopen om te lunchen. Elias was er nog niet dus ik heb wat lekker rondgelopen door het buurtje, ook wel eens lekker.

Elias kwam aanrijden en we zijn samen naar het restaurant gelopen waar we nog precies de gereserveerde tafel konden krijgen. Helaas was de brunch niet meer beschikbaar om 13.10, jammer maar er was nog genoeg keuze,  dus ik besloot een naan broodje vegetarische kip te eten, terwijl Elias een ander broodje nam met vooral veel vlees.. de carnivoor.

Terwijl we zaten te wachten op het broodje hadden we zoals altijd erg leuke gesprekken over van alles, vooral ook over zijn vaderschap, maar ik moet daar vreselijk om lachen hoe hij er over praat, is dikke humor en lol.. ook hoe hij de dagelijkse situaties benaderd.. heerlijk. maar oh ik prijs nog steeds elke dag dat ik geen vader ben.. al kwam daardoor natuurlijk wel het gesprek op dat ik nooit meer een Vaderdag heb, mijn vader is overleden, ik ben zelf geen vader. dus dat is een gepasseerd station. 

Natuurlijk hebben we over de reizen gehad die ik ga ondernemen, heerlijke reizen die ik ga doen om te genieten van steden.

We hebben heerlijk gegeten en gepraat en voordat we het wisten was het weer tijd om op te breken, ben ik rustig naar huis gelopen en belande zomaar in de SO LOW, een favoriete winkel voor mij, waar ik wat kleine dingen heb gekocht voor Barca maar ook voor school, ik had nog ballonnen nodig dus die waren daar erg goedkoop.

Rond 16.00 was ik weer thuis heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten