maandag 11 april 2022

scheur....

 

De hele week liep ik in mijn zomerbroek, omdat ik zin had in een keer geen spijkerbroek. De hele week was het heerlijk zomers, okey dat de leerlingen vroegen of ik een werkbroek aan had, maakte het juist extra leuk, tenslotte was ik aan het werk.

Vrijdagochtend echter toen ik in mijn lokaal was, merkte ik ineens dat ik ergens tocht voelde tussen mijn benen.. ik stond daar eerst niet bij stil, totdat ik me realiseerde dat ik bij een spel met de kinderen op mijn hurken was gaan zitten en wel iets had gehoord maar dat niet had gekoppeld aan mijn broek.

Bij een betere inspectie bleek inderdaad dat ik uit mijn broek was gescheurd, tussen mijn benen..  gelukkig was het niet zo opvallend en kon ik met goed fatsoen nog wel met deze broek blijven lopen al heb ik voor de zekerheid altijd een extra broek in mijn lokaal liggen voor het geval ik naar school loop  en overvallen word door een heftige regenbui.

Deze had ik natuurlijk snel even aan kunnen trekken, maar op de 1 of andere manier was dit in mijn hoofd geblokt, dus ik bij mijn collega en vriendin van kunst gevraagd of ze zwart garen had en een naald, dat had ze gelukkig, dus dat heb ik geleend en zat tijdens de middagpauze mijn broek dus te naaien.. dit was geen succes, mede omdat het  daar zo versleten was dat wat ik ook deed het alleen maar erger werd als de broek bleef dragen.

Toch heb ik deze broek gedragen totdat ik naar huis kon, en ach op straat viel het zo wie zo niet op en wat maakt het uit, zoals bekend loop ik altijd in het zwart dus was het helemaal niet zichtbaar dat er een gat zat.

Bij thuiskomst meteen maar in de joggingbroek en deze broek die ik eerst weg wilde gooien toch maar bewaard, mede omdat ik me besefte dat ik voor dinsdagavond een oude broek nodig heb bij een klus die ik heb, dus eigenlijk is het een geluk bij een ongeluk.. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten