zaterdag 9 april 2022

lummeldag

 

Nadat ik zondag vroeg mijn bed uit was, besloot ik om naar de cross xxl te gaan, Dit is natuurlijk naast lekker ook gezellig, alleen het tijdstip zit me nog steeds niet echt lekker, maar goed daar leer je mee om te gaan,.

Nadat ik me in het zweet had gewerkt en gelachen, besloot ik om nog even onder de zonnebank te gaan liggen ,om wat kleur te kweken voor Athene.. Ik  weet dat het nergens op slaat maar ik heb altijd het idee dat als je al wat kleur hebt je dan niet meer kan verbranden in de zon..

Dus nadat ik al mijn verplichtingen had gedaan, lekker naar huis gegaan, een uitgebreide douche genomen, wat gerommeld met de computer om daarna een dagje te nemen met niks doen het weer nodigde daar ook voor uit vond ik. dus ik uitgebreid en lekker in mijn jogging broek voor de tv filmpjes kijken, de slechtste b films die je kan bedenken die er zijn, die romantisch zijn.. en zoals ik al een keer eerder schreef, ze zijn hopeloos fout, vreselijk voorspelbaar en zo leuk om te kijken, en toch zit ik weer in dikke tranen bij die films.. afschuwelijk gewoon.. zo cliché.

Natuurlijk kon ik mijn trouwe vriend  die altijd paraat staat niet negeren dus heb ik maar een paar uurtjes gewoon lekker in mijn bed gelegen en naast het dommelen ook wat Netflix series gekeken.. genieten.

Rond een uur of 17.00 ben ik mijn bed maar eens uitgekomen om te gaan eten, het eten was simpel en eenvoudig maar lekker.. gebakken spinazie met feta, en gebakken aardappels. 
Rond 18.00 mijn moeder op de Skype en heerlijk met haar zitten kletsen over van alles en nog wat om daarna nog wat foute films te kijken.

Mijn favoriete tv serie Killing Eve is weer op de buis en ik vind dat toch een partij genieten, het is vervreemdend maar ook erg ingetogen gespeeld. Zeker het meisje dat opgeleid is tot moordenaar, een soort machine die op de meest afschuwelijke manieren mensen vermoord, maar die de opdracht heeft om Eve te vermoorden maar dat niet kan omdat ze zich ergens erg verbonden voelt met haar, en de ontwikkelingen in het verhaal is steeds meer bijzonder om te kijken... ik geniet daar enorm van.

Daarna natuurlijk naar Doorbakken gekeken, het programma dat verder gaat dan Heel Holland bakt, ook wederom een heerlijke aflevering al moet ik zeggen dat ik erg blij met de afvaller van deze week ben.. vond haar zo irritant maar dat kan ook aan mij liggen.

Daarna weer heerlijk in mijn bed gelegen..  na een lummel dag zoals ik het graag heb, 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten