zaterdag 27 november 2021

Stage mother ( film)

Toch vreemd dat je weet dat je voorlopig de laatste keer in de avond in de bios zit.. maar gelukkig wel een goede film een absolute aanrader

Ach het is onbegrijpelijk dat over deze film geen recensie is te vinden.

Hij is geniaal en mooi. wat begint als een soort van nou hou maar op zich ontspint in een prachtige film waarbij ik voor het eerst bijna niet meer kon stoppen met huilen.. zo emotioneel mooi, hij raakt in je kern. Dappere mensen die anders durven zijn en die dat zijn, vanuit emotie van verdriet en verlies.. gaan vechten waarin ze geloven.. Vechten voor hun geluk. prachtig

Wel een beetje jammer dat de Stage mother eigenlijk een vrij christelijke baptist is, met daarbij ook de blik die je zo vaak ziet bij deze mensen. maar ze is een pracht mens die vanuit haar gevoel handelt. Vanuit haar verdriet gaat ze vechten om haar doel te bereiken en het lukt haar.

Al is het soms een beetje echt over de top en alles lijkt allemaal goed, maar wat een film om bij te genieten.. 

Een absolute aanrader al is het alleen al om dat prachtige nummer te horen wat de vriend van de zoon, die overleden is aan een overdosis te horen..  het gaat door merg en been, zon mooie tekst en dan het einde met het prachtige lied turn around van Bonnie Tyler..

"Sex, drag and rock & roll"

Maybelline heeft net haar zoon verloren en erft diens travestietenbar in San Francisco. Ze ontmoet er diens vrienden Sienna en Nathan die haar helpen de zaak, die in financiƫle moeilijkheden zit, draaiende te houden. Aanvankelijk terughoudend tegenover de erfenis van haar zoon ontpopt Maybelline zich tot huismoeder die de drag queens onder haar hoede neemt."

 

trailer van de film:


1 van de mooiste nummers: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten