zaterdag 26 juni 2021

dit is de zaterdag

De dag waar we al jaren naar uitkijken, we zijn vandaag begonnen met de homewalk voor het Ronals Mc Donalds huis in Leiden,. Het huis waar ouders kunnen overnachten voor als hun kind in het ziekenhuis ligt. 
Met nog 11 collega's gaan we lopen met elkaar, iedereen in een heerlijke shirt van het Ronald Mc donalds huis en ik in gelukkig mijn gewone zwarte t shirt en broek.. maar erg herkenbaar.
Zoals ik al verwacht had, ik zou uitslapen maar om 8.00 ging inderdaad het klokje van ongehoorzaamheid af en was ik klaar wakker. niet fit maar wel wakker.. dus.. tja dan maar het bed uit en gaan.
 
Ik wilde zo wie zo even een bos bloemen halen voor de vriendin van 1 van onze medelopers, omdat zij zowel mij als haar vriend naar het startpunt van ons brengt, maar ook  voor ons een maaltijd kookt, ze is er heel druk mee, dus dan maar lekker vroeg op leek me een wijs besluit

Mijn kleren klaar gelegd wat ik aan wilde, tevens mijn voeten met zowel compeet als voorzorg en ook met wandelwol omwikkeld zodat ik met mijn speciale wandel sokken, dit zijn dubbel laagse sokken zodat je geen wrijving hebt omdat de sok over sok wrijft, gevolg geen blaren, nooit geweten maar zo werkt het kennelijk dus ik was en ben helemaal het heertje.
In de ochtend was er al een geweldige taart bezorgd, prachtig natuurlijk en toch vraag ik me dan soms af...  waarom.. we kregen al een enorm pakket met t shirt, die ik niet draag natuurlijk, sokken , zijn wel sportsokken maar die draag ik ook niet, pasta, pannenkoekenmeel, energie reepjes etc. een heel doos vol, hartstikke lief, maar ik denk dan, waarom? We willen lopen voor het goede doel, en geef wat echt nodig is, de powerbank ideaal die kunnen we goed gebruiken onderweg voor als een telefoon uitvalt dat is een mooi en nuttig cadeau.. maar de rest, lief maar had dan of het inleggeld wat naar beneden gedaan zodat meer mensen mee konden doen, of had het in de stichting gestoken, want daar doen we het voor..  
Maar hoe dan ook het is iets waar ik zin in heb en ach ik liep ook altijd ook voor de Samenloop voor Hoop en als ik nou 1x per jaar voor een goed doel kan wandelen waarom ook niet.
 
 In de ochtend werden we verrast door de moeder van 1 van de deelnemers die had een spandoek voor ons gemaakt zo gaaf vond ik dit..  en zo lief dat ik haar meteen een stuk taart heb beloofd.. en als er niet genoeg is dan mag ze mijn stuk, tenslotte hoop ik ook af te vallen dit weekeinde van het lopen.
 
In de ochtend ben ik lekker gaan wandelen naar school wilde ook nog even wat extra dingen halen voor onderweg. al, als ik er over nadenk heb ik meer dan genoeg bij mij maar toch het idee is dan toch als je gaat lopen moet je veel mee.
 
Voordat ik verder  naar school liep voor het startpunt ben ik eerst even langs de action gelopen om een groepsmascotte te kopen en wat vingerpoppetjes voor iedereen zodat ze er mee konden lopen,... altijd goed gezelschap met elkaar.
 
Om 12.00 mochten ze starten de eerste 3 lopers gingen van start... en dat was toch wel een mooi moment er waren diverse mensen om ze uit te zwaaien en aan te moedigen, dus ik vond het helemaal gaaf toen ze gingen, ergens ook een emotioneel iets..  want ja we gaan nu eindelijk na 2 jaar het doen en dat is toch wel gaaf met elkaar.

 
de taart

een spandoek

nog een spandoek

het loopteam. en ja ik ben die man die niet echt opvalt in het zwart

 


 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten