maandag 21 juni 2021

dat is nummer 2

Vroeg op staan en dan gaan, ergens wat spanning omdat je hoort dat sommige mensen er heel akelig van worden van de tweede prik, maar goed het moet toch en dan maar even akelig voelen het is niet anders toch.

Dus de wandeling ging, net als de vorige keer, door de stromende regen. wel lekker, het wast zo lekker de zorgen weg. Wel jammer dat mijn plu net niet breed genoeg was dus ik had 1 natte mouw aan de arm die men moest vaccineren.

Ik was keurig op tijd en dus kon ik mooi meteen doorlopen naar het begin, laten inschrijven, daarna naar de toegewezen kamer nummer 4 en ik zat dus heel mooi bij kamer nummer 5, maar wel met een duidelijke sticker op mijn formulier met de P.

Dus toen ik het kamertje in ging moest ik nog wel even mijn paspoort afgeven, nog wel even werd alles gecontroleerd en kon ik gaan zitten. Al mijn schoolspullen op een stoel gelegd met het bakblik voor |Marco zodat hij donderdag ook een appeltaart kan ophalen.

 Terwijl ik ging zitten op de stoel om de vaccinatie te krijgen, mijn spullen dus had neergelegd kreeg ik te horen dat ik even mijn arm moest ontspannen, dus dat deed ik , en werd nummer 2 gezet.. ik voelde er niets van.. totaal niet.. ik heb me zelfs afgevraagd of hij wel gezet is.. maar goed..  dat zal wel

Heb nog even gevraagd of zij mijn gele boekje invulden of dat ik ergens anders moest zijn, want hoe dan ook, toch maar een reisje naar Berlijn geboekt voor de zomer. naast mijn activiteiten met het pieterpad toch ook maar naar Berlijn,. Dus waarschijnlijk krijg ik het pieterpad niet af in de zomer maar dat is ook prima.. tenslotte is dat ook ontspanning al heb ik wel een hele mooie nieuwe route op het oog om te gaan lopen, namelijk het Romeinse limespad.

Maar nadat de prik was gezet moest ik nog 15 minuten op een stoel zitten te wachten, maar dat heb ik maar 10 minuten gedaan. vond het wel best. ik voelde me goed en dus kon ik wel gaan. 

Daarna langs de tent waar ik de fel begeerde stempels kreeg voor in mijn boekje dat ik gevaccineerd ben en dat ik dus op reis mag. Hopen nu dat het snel kan en dat ik de qr code krijg zodat deze ook in de app kan. zou geweldig zijn.

Nadat dit alles geregeld was in de stromende regen naar school gelopen waar ik een half uurtje les heb gegeven, nog even pauze gehouden met Rebecca en Marlous om daarna even naar de Action te gaan om wat spullen te halen die ik waarschijnlijk vanaf morgen veel ga gebruiken.  maar daarover de blog van woensdag

In de avond de heerlijke kettlebell training gehad van Frank,m wat was hij weer lekker, heel veel benen en dat voel ik nog steeds.. We waren binnen dus we konden niet echt rennen etc, en het is ook een stuk benauwder maar dat went vanzelf. Toch was hij intensief en heb ik er vreselijk van genoten.


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten