zondag 5 april 2020

... en dat lukte me niet

Wakker worden omdat de Jumbo zijn leveranciers wat later waren en ik dus niet gewekt werd door de piepjes van de achter uitrijdende auto's.. voor het laden en lossen.. erg lekker, verheug me er volgend week alweer op..

Daarna rustig wat post beantwoord, natuurlijk na mijn ochtend rituelen, lekker mijn kwark gepakt met muesli, een kiwi, een paar koppen thee.. en het ging los.

Ik heb mijn spullen gepakt en me goed aangekleed op allerlei soorten situaties.. en ben gaan wandelen..  heerlijk richting Koudekerk..  bij de Maximabrug de kant op naar Woudbrugge, heerlijk dwalen door de polder en genieten van wat ik zie.. ik geniet enorm.. het is gewoon lekker en leuk daar te lopen, muziekje op je oren en gaan.. dromen, denken en genieten van alles wat er is en komt op je pad..  heerlijk... Opvallend was weer dat dit keer de stellen inderdaad naast elkaar blijven lopen, ik heb dus heel wat door de berm lopen ploeteren maar dat is  goed verbrand je meer maar wat ik veel erger vind is die wielrenners die gaan geen stap aan de kant. die rijden je desnoods om als je loopt.. achterlijk..  kreeg de neiging om stokken in de wielen te steken niet gedaan hoor maar toch de gedachten waren er wel. Nu weet ik dat een hele lieve vriendin van mij met haar vriend ook af en toe in zon spannend pakje op zon fiets zitten met net geen zadel. maar ik ken ze die zijn daarin zo sociaal die gaan met een grote bocht om iedereen heen, desnoods houden ze even in.. ze zijn daarin heel sociaal en bewust....   dus het kan best. als je maar wil en niet alleen maar denkt IK IK  IK en op plek 100. .die ander...

Na 13, 43 en 16.781 stappen was ik weer thuis in het huisje waar ik altijd meer dan welkom ben en me altijd thuis voel... mijn eigen huisje.. lekker naar binnen.

Eerst maar eens het werk wat ik zaterdag was begonnen verder gaan doen.. ik was namelijk begonnen met mijn keukenkast. met de glazen deuren.. ooit had ik met een toenmalige lief een zelfde soort kast... in het blauw.. ik was gek van die kast. ik vond het zo mooi. dat toen ik mijn keukenkast van de woningbouw eruit gooide ik meteen deze heb gekocht.. geen dag spijt van.. Elke dat geniet ik weer en ben ik even weer terug in dat huis waar we toen woonden.. .met kippen en twee katjes... geweldig.. zoals wel gebruikelijk is. ging de liefde over maar de kast bleef in mijn herinnering als een kast die ik zo intens mooi vond dat toen mijn keukenkast eruit ging, ik geld had meteen zon zelfde soort kast heb gekocht in het wit.. wat beter bij mij past.

Was begonnen met het glasservies te wassen. eens een keer echt schoon te maken, vond het altijd vies als ik het uit de kast haalde, het was wel gewassen in de afwasmachine maar op de een of andere manier nooit echt schoon leek het.. dus dat moest beter..

Ben ook tot de conclusie gekomen dat ik maar eens moet gaan zoeken naar echt een mooi glasservies. er zijn veel setjes van 6 incompleet, dus dat moet anders..  dus daar gaan we nu maar voor sparen, net als een andere stofzuiger, die ik nu heb werkt nou niet echt lekker.. die zuigt niet goed schoon.. en aangezien de vakanties niet door gaan tot dusver kan ik dat geld ook gebruiken voor de dingen die wel echt nodig zijn in mijn beleving... 

Dus dat was al gedaan, dus daarna plank 2 en 3.. terwijl de afwasmachine draaide ben ik op het balkon gaan zitten te eten.. mijn late lunch...

Lekker zon dag buiten een frisse neus te halen. .en het zal gek klinken maar ik denk dat ik als we weer normaal kunnen doen dit ga missen.. dat ongehaaste maar de tijd hebben om dingen goed te doen, en grondig te doen en om alles op te ruimen..  heel gek.. ik leer hier veel van. .heel veel.
2 opmerkingen: