zondag 22 april 2018

We own to the mud.... ( deel 2)


We kregen eerst een soort van warming up.. dat was best ff wennen en heftig, in de brandende zon.. maar ja het hoort erbij en het ging uiteindelijk om dat we mee mochten doen. 

Het begin was een soort van warming up, waarbij goddelijke gespierde jongens hun kunstjes lieten zien wat ze allemaal met dat prachtige lijf konden doen.. Heel smakelijk om naar te kijken maar ook meteen jaloers makend... maar goed het oog wil ook wat en doet je soms je eigen lijf vergeten.

We moesten als eerste onder een soort poort door op handen en knieën..  daarna, en we hadden met elkaar afgesproken dat we op elkaar zouden wachten hoe dan ook, en dat hebben we gedaan.
We moesten eerst een stuk rennen, om daarna bij een sloot te komen waar we doorheen moesten. de eerste confrontatie met de modder.. is niet erg, is goed.. maar ook ergens wel een soort van grensje waar je overheen moet.. Maar goed je springt in de sloot en klaar is het. je ben vies en daarmee is het leed geleden.. Deze sloot moesten we later nog een keer nemen. dus dat was prima.Natuurlijk begonnen we met elkaar te bekogelen met modder, je moet het wel goed doen natuurlijk. 

Daarna moesten we over een paar balken lopen die behoorlijk wiebelden, maar aangezien ik, er stond en er al mensen waren die stonden te dringen heb ik maar gewoon een plank genomen.. hindernis 2 al klaar..

We moesten over grote pakken stro heen om daarna  te belanden bij de eerste echte hindernis.  de mud crawl.. op je handen en voeten door de modder onder prikkeldraad door.  heftig maar leuk
geloof dat er daar van mij een foto is gemaakt.

Na deze obstakel kregen we de marine tafel, dat was een soort van stellage waar je dus via de schuine  kant omhoog moest en  was best lastig.
 verder lopen voor de chest bumpers.... dat was springen over grote blokken.. ook prima te doen.

De monkey bars heb ik maar even over geslagen mijn armen waren niet sterk genoeg en ik dacht ik lig meteen in het water.. volgend jaar ga ik die doen

Het parcours lopen met een stuk hout in je nek, is prima te doen. geen probleem, mede omdat je er gewoon mee loopt.

De flyer.. een soort van grote glijbaan en dan je dan gelanceerd word in het water heb ik even overgeslagen in verband met wat problemen met mijn nek... leek me wijsheid.

De Treches was gaaf, je moest met over modderbergen heen weer in water , weer over ene berg etc je bent gewoon 1 en al modder heerlijk..

De sizzler, was een soort van parcours op handen en knieën en je kon kiezen met en zonder stroom.., hier hadden we al zitten te kijken een tijdje en door de gillen van de mannen die er doorheen gingen had ik al besloten dat ik hem zonder stroom zou doen.

 We moesten heel veel trappen op en af rennen/ lopen maar dat was goed te doen. Daarna de brain freeze, een glijbaan dat je in het water beland en dan ben je nat en schoon.

Kortom het was erg leuk om te doen en om van te genieten.

Aan het einde kon je je douchen, een waar paradijs, je staat met zes mannen in een soort openbare douche, en er zijn er tig van. het water is niet echt lekker warm maar warm genoeg door het weer,  de mannen staan  in hun onderbroek zich te douchen en af te spoelen.. dus daar stond ik ook tussen.. een mooiere afsluiting  van de mudmasters kun je je bijna niet wensen..... al moet ik zeggen vond het ook wel een beetje een soort van de gaskamers van Auswitsch omdat ik toch dat beeld er bij kreeg.

Kortom volgend jaar gaan we weer met elkaar, alleen ga ik het dan oefenen om een aantal dingen wel te kunnen.

En inmiddels heb ik mijn wens van wat ik heel graag wilde doen in 2018 volbracht.. een keer mee doen met de Mudmasters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten