vrijdag 13 april 2018

Uit eten met het bestuur

Dit jaar gingen we met het bestuur van de Lotuskring van Poeldijk uit eten. We werden uitgenodigd om te komen  naar Barn 47. voor de goede lezers, weet men dat ik daar al eerder had gegeten met de eetclub. Nu is het leuke van dit keer, dat het bestuur ook bestaat uit een aantal leden van de eetclub. Dus een hele bijzondere keuze was dit ook weer niet.

Toch ben ik met enthousiasme wederom terug gekeerd naar Barn 47, dit keer was de rit er naar toe heel simpel, het ging heel snel.. ik was er zo. maar een half uurtje en dat in de spits.. dus dat zegt wat.
Bij aankomst kwamen ook net 2 andere aan dus ben ik leuk met ze naar binnengelopen. Jeanette van de eetclub had voor mij een plek vrij gehouden naast haar, dat leek haar gezellig en mij ook.

Bij binnenkomst ben ik toch wel een hork, ik zeg hallo begroet een aantal mensen, en ga zitten.. Denk dat ik te lang alleen ben dat ik een bepaalde sociale vaardigheid mis.. of het zou kunnen dat dit gewoon in mijn aart zit. ik denk dat dat het is.. ik heb dat nooit gedaan een hele groep langs gaan en ene hand geven.. ik zeg meestal hoi en ga zitten.. dus nu ook..

De avond was dit keer anders, we werden bediend, grote planken met vlees, met vis, brood met juist vlees, maar ook met aiolie met gewoon olie, dus er was genoeg.

Natuurlijk heb ik aangegeven dat ik vegetariĆ«r ben  zelfs dat was geen probleem, dus als eerste gang kreeg ik naast een bak met tortilla chips met 5 soorten saus, een heerlijke groente curry en een vegetarische loempia. de anderen kregen een plank vol met grote hompen vlees, viskoekjes, sate en noem maar op..

De tweede gang bestond uit diverse soorten pizza. kreeg ik een hele vegetarische pizza die ik gul heb gedeeld omdat ik al bijna vol zat..

Daarna heb ik nog een klein bakje met sla gehaald en vond het voor even wel genoeg. De groep kreeg nog een plank met ribbetjes, met lappen vlees, en nog meer... men had kennelijk honger. Dus  ik kreeg de vraag of ik nog wat wilde.. nou nee dus ik zat vol.. ik had echt genoeg..  Er moest nog plek blijven voor het toetje tenslotte.

Nadat iedereen voorzien was, waarbij nog een aantal mensen naar de keuken liepen om extra te bestellen, was het voor mij genoeg
ik heb een dessert gehaald, lekker veel, ik had trek dat was duidelijk..
Heerlijke stukjes cake, heerlijke ijs met toppings en slagroom.. en een glaasje cheescake..
de cheescake was niet te eten, dus die heb ik laten staan. de rest was te lekker.. en nu zit ik dus te vol te zitten wezen,, en me opgeblazen te voelen  terwijl ik toch minder heb gegeten dan ik normaal zou doen .. dus kennelijk is mijn maag toch gekrompen in de de loop der maanden.

Om kwart over 10 ben ik naar huis vertrokken na een gezellige avond met maffe mensen, want dat zijn lotussen, we zijn een beetje gestoord anders zou je dit werk niet doen of kunnen doen.

Bestuur dank jullie wel voor deze heerlijke avond uit met goed eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten