zondag 1 april 2018

Barn47

Gisteravond uit eten geweest met de eetclub. We proberen 1 keer per maand samen te komen, soms zitten er twee maanden tussen waardoor we elkaar wat minder zien, maar het is altijd goed en leuk
Om de keer doen we als volgt, de ene keer gaan we uit eten, de andere keer eten we bij iemand thuis, die mag dan koken. Het is een aloud beproeft recept en het werkt prima.

Dit keer gingen we uit eten in Barn 47 ( barn=schuur, 47 is het huisnummer), het is een groots opgezet  restaurant waar je zelf je eten moet halen. eigenlijk het bekende all you can eat principe.. Voor de vleeseters onder ons een waar paradijs. Gelukkig konden we aangeven dat ik vegetarisch ben en ik mocht dus kennis maken met de chef die mij dan zou vertellen wat ik allemaal kan eten... 

Samen met Sandra gingen we op pad op zoek naar de chef, dit is bijzonder, de chef vraagt je wat je wil.. terwijl ik er vanuit ga dat de chef mij verteld wat ik kan eten. Dus op mijn opmerking dat ik vegetariĆ«r ben, kreeg ik eerst weer de bekende blik van.. nee niet weer zon figuur, maar de uitleg was simpel. Ik kon kiezen uit pannenkoeken, uit pizza, uit Mexicaans eten, uit een vegetarische loempia, uit salades en natuurlijk de toetjes. kortom een rijk menu aan vele mogelijkheden en natuurlijk kon ik er ook kiezen uit de nodige frituur, patat en kaassouflee, een waar genot. 

Ik vond het allemaal prima.. tenslotte eet ik zelden patat dus er was voor mij een scale aan mogelijkheden gemaakt, ik kon patat eten... Daarnaast was het eten prima. 

Het heen en weer lopen is ook prima, lig ik niet waker van, heb tenslotte niet voor niets benen gekregen en die konden wel wat beweging gebruiken vond ik. Dus het was goed.
Het was even lastig bij de saladebar want we konden niet zo goed de bakjes vinden om van te eten.. maar slim als we zijn hebben we het toch vrij snel voor elkaar gekregen, we hebben maar wat bakjes gepakt die ergens stonden.

Het was heerlijk met elkaar, het eten was goed, het gezelschap meer dan prima, dus ik heb erg genoten  en het was goed


Geen opmerkingen:

Een reactie posten