woensdag 1 november 2017

première

Elk jaar als er weer een Lan party is bij ons op school, kom ik toch altijd even kijken. Al is het alleen maar om even te kletsen met de collega's die  het organiseren, het toesteken van een helpend handje, omdat ze er zoveel werk van maken en het soms net even gemakkelijker is als er een extra iemand is om iets te doen. 
Dit ook om te voorkomen dat de mensen die hieraan meewerken alles alleen moeten doen.

Daarnaast vind ik het geweldig om deze wereld te zien, al begrijp ik er soms geen bal van. complete tv's van een giga formaat, ik weet niet wat voor computers etc er allemaal komen, speciale stoelen, er worden slaapplaatsen gemaakt etc, kortom het is een happening.

 Zoals ik al schreef ben ik er altijd even en soms mag ik en kan ik hierbij assisteren door te helpen.
Ook dit jaar mag ik wederom meehelpen en mag ik mensen gaan grimeren tot griezels.. heerlijk en leuk. De zaterdag word nog ff spannend omdat ik dan toch om 19,00 echt weg moet om naar een voorstelling te gaan in Capelle maar dat mag de pret niet drukken, ik ben er gewoon op tijd, ik grimeer snel en vakkundig de nodige figuren en daarna.. vertrek ik.

Gisteren was de première  van  de film die ze hebben gemaakt, dit is als een intro voor dat wat gaat komen. Als graag geziene gast mocht ik dit keer ook van de partij zijn, mocht ik ook kijken voordat dit filmpje echt on line gaat.. En wat ben ik dan altijd vereerd dat ik mee mag doen en dat ik komen kijken. 

Het is altijd spannend hoe het zich gaat ontwikkelen, wat ze nu weer hebben gedaan, die gasten van de ICT afdeling. en ik moet zeggen het was weer grandioos, voor ons als insiders zitten er geweldige leuke stukjes humor in, die wij begrijpen. Tevens is dit echt de laatste keer dat deze lan party nog georganiseerd gaat worden, omdat  we plat gaan, de school gaat in de zomer plat, en dus kunnen we dit niet meer doen. Heel jammer, aan de andere kant na 12 jaar mogen ze ook er mee ophouden, is het mooi geweest is het tijd voor nieuwe dingen, nieuwe initiatieven etc. Al weet ik nu al dat ik het in ieder geval ga missen, ik vind het zo geweldig leuk om mee te mogen denken en te helpen bij deze groep. 

hieronder de link naar het filmpje als je hem nog niet hebt gezien op face book 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten