zaterdag 4 november 2017

Criminal minds

Sinds een paar weken ben  ik verslaafd geraakt aan deze serie. geweldig gewoon.

Ik heb ooit een klein stukje gezien van deze serie en dacht dat is leuk maar om in seizoen 13 in te vallen is niet handig, dus bestel gewoon via bol.com serie 1, kijk er naar en als je het echt geweldig vind koop dan gewoon serie twee etc totdat je het zat bent.. 
Ik ben verkocht, ik ben verslaafd, elke avond voor het slapen gaan kijk ik even naar een aflevering van deze serie, en val dan heerlijk in slaap , na al het bloed en de moorddadige gebeurtenissen in de serie.


Het meest bijzonder vind ik wel dat ze steeds nieuwe situaties bedenken, dat ze iets verzinnen, of wie weet zijn het wel echt gebeurde moordzaken die niet opgelost zijn, en dat ze die spelen.

Het is een simpel gegeven, het team van de FBi is een profiel team, ze bedenken het profiel van de gezochte dader  als ze worden geroepen bij een aantal moordzaken. Het kan heel verschillend zijn wat er speelt. De laatste die ik gezien heb ging over een moord op jonge mannelijke studenten, die werden verkracht en die stikte in een plastic zak over hun hoofd terwijl ze verkracht werden. 
Ze waren hetero en versierden een meisje, dachten ze. Dit bleek uiteindelijk een jongen te zijn met een meervoudige persoonlijkheids- stoornis. 

Heel gaaf bedacht, ook omdat de profilieerders dit niet door hadden in de aflevering in het begin.

Ik hou erg van detectives etc en geniet met grote teugen van deze serie

ik vind het een aanrader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten