vrijdag 9 september 2016

Wat een weekje






Wat een weekje, en dan met name met keuzes maken. Zoveel geweldige leuke programma's op tv en dan moet ik kiezen?.... En dat kan ik dus niet. Dus neem ik heel veel op... Waar ik eigenlijk geen tijd voor heb om te bekijken maar wat ik wel wil zien. 

Het begint al op zaterdag.
De Jopie Parlevlietshow.
Het is een heerlijk luchtig programma en aangezien ik fan ben van Richard Groenendijk, wil ik dit wel zien. Daarnaast, heel fout.. ushi en THE Family. Geweldig steeds weer. Daarnaast THE mysteries of Laura, Rizzoli and Isles, twee keer en ach... Op aanraden van een vriendin ook zullen we een spelletje doen.  Allemaal leuk maar zoveel op 1 avond.

De zondag.
Heel Holland bakt, okey ik mis Martine maar wil het wel zien, de nieuwe serie Vlucht Hs13, geweldig begin, oud leerling Sven speelt er ook in, dus dat wil ik zien. Maar ook Roots, natuurlijk eerder gezien, heel kang geleden maar toch wil ik hem zien. Je kijkt nu toch met andere ogen, en nog steeds actueel,


De maandag.
Gelukkig niet veel op de tv, dus veel opgenomen dingen kunnen kijken.

De dinsdag 
Gelukkig alleen maar Kan niet waar zijn, rust in de tent. Nu vergeet ik even voor het gemak het journaal wat ik volg en ook Masterchef, maar een rustige dag.

De woensdag 
Nieuwe serie op net 5 THE Shannara chronikels... Prachtige serie genieten gewoon.
Maar wel weer twee afleveringen op 1 avond.... En ook Smaakt naar meer en tussen kunst and kitch.... Jeroen in California, ook zo geweldig om te zien mede omdat het zulke leuke gasten zijn.  Gevolg weer te veel te zien

De donderdag 
Ach nu we toch bezig zijn met bakken dan ook maar ja ik wil een taart. Natuurlijk volg ik ook Ajouad: Kaaskop of mocro|? geweldige dingen om te zien, zeker Ajouad omdat het soms zo kwetsbaar is wat hij laat zien.

De vrijdag 
Twee voor twaalf, heerlijk mijn kennis testen, daarnaast een nieuwe serie Rectify, heerlijk.

En dan komt volgende week ook nog Sophie in de kreukels de versie over de mannen... Kortom ik kom tijd te kort 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten