zaterdag 17 september 2016

Berlijn/30seconden etentje

 Vanavond was het dan weer eens zover, eindelijk zagen we elkaar weer. De mannen van de uit eten groep, de leuke dingen doen groep, de groep die er altijd is als het nodig en niet nodig is.. kortom het was te lang geleden. Niet zo  heel gek, omdat we allemaal wel iets hadden waardoor we soms niet eerder bij elkaar konden komen. Bij ieder van ons waren er zoveel ontwikkelingen gaande of op komst dat we dus alle tijd nodig hadden om bij te praten. Dit deden we uiteraard onder het genot van  een eenvoudig doch smaakvolle maaltijd. 

Dit keer had ik de eer om mijn belofte aan de mannen in te lossen. Rick en Christian waren naar Berlijn geweest en ik had ze een kaart gestuurd waarop ze dus moesten zoeken naar gebouwen etc om zo de prijs te winnen die zou bestaan uit een eenvoudige maaltijd. Ze hadden slechts 2 fout dus het was goed en konden we de maaltijd door laten gaan.

Vriend Frans had ook van alles aan de hand, na zijn ontslag bij het grote warenhuis dat niet meer is, had Frans inmiddels kans op een tijdelijke baan bij een lunchroom, dit zal hij voor dinsdag horen, Is hij gevraagd om voor het roze programma uit de Kast, twee wekelijks een cblog voor te lezen en te schrijven die past bij de titel. Kortom er is veel gaande in de vrienden kring. 

De mannen Christian en Rick die gaan verhuizen, die dus gaan vertrekken uit het mooie Leiderdorp en dus ineens wat verder weg gaan maar wat een prachtige plek en huis hebben ze gevonden. 

Kortom het was een avond waarin we heerlijk hebben bijgepraat en weer eens genoten hebben van elkaars gezelschap. We hebben het spel 30 seconden niet kunnen spelen maar dat was ook prima, omdat we het gewoon zo goed hadden samen.

De tafel had ik aangekleed met spiegels als placemat, met daarbij van een ieder een beeldje met daarop hun hoofd, en ik had een virtual reality briller als menu kaart gemaakt. 


 De amuse bestond uit drie kleine salades, eentje van kikkererwten, eentje met quiona en eentje met couscous.
 Het voorgerecht bestond uit een kopje uiensoep met brood en smeersels

 Het hoofdgerecht bestond uit een gevulde courgette met salade met meloen en blauwe bessen met geitenkaas en een hartje van rijst met doperwten.
 het toetje bestond uit een stukje chocoladetaart met ijs en slagroom en aarbeien
helaas is deze foto mislukt

Het was zoals te verwachten was weer een heerlijke avond samen, ik heb genoten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten