zondag 11 september 2016

Eindeloos



Zaterdag avond uit eten geweest met de eetgroep, het was lang geleden dat we uit eten waren geweest, maar ja werk, vakanties en noem maar op wat er zoal tussen komt zorgden er voor dat we nu pas weer eens lekker konden eten en bij praten.

Dit keer was eindeloos aan de beurt in Poeldijk. Ik kende het restaurant niet maar moet zeggen ik ben aangenaam verrast. Ik kende wel van een restaurant dat je daar kleine hapjes kan bestellen die dan worden geserveerd, maar had het nog nooit in het westland gezien. Het leuke van dit concept is dat ze genoeg hebben, en de hapjes zijn klein, dus je kan heerlijk en met gemak wat meer bestellen dan je denkt. Het is wel aan te raden om niet teveel friet en brood te bestellen, dit vult altijd enorm en dus is het zo jammer dat je daardoor niet alle lekkere gerechten kan proeven. Ik heb als vegetariĆ«r het geluk dat mijn kaart nooit zo uitgebreid is dus ik kon alle heerlijkheden proeven en proberen. Het was heerlijk om te eten. 
Met name de championene ragout vond ik heerlijk en bijzonder.. ook de toetjes zijn er geweldig en zo grappig geserveerd. niet teveel maar net een lekker hapje.. met de smaak naar meer.

Natuurlijk hebben we heerlijk zitten bij te praten met elkaar over de afgelopen maanden wat een ieder zoal bezig hield, maar ook wat een ieder heeft gedaan, het was zoals altijd een avond die omvloog met heerlijk eten, goed gezelschap en een nieuwe manier ontdekt dat je aan je vrienden kan laten weten dat ze je nog moeten betalen.. geweldige app. namelijk de Tikki, hij is van de ABN maar je kan hem altijd gebruiken als je dat wil.. en het is handig je stuurt diegene die jou iets moet betalen, als hij ook Tikkie heeft, een appje en dan krijgt diegene meteen het bedrag en een linkje zodat hij het zo kan betalen.. geweldig en het kost niets. wat wil je nog meer. Een geweldig app mede omdat je dan niet meer nog steeds appjes moet sturen, dit doet het heel simpel
Een aanrader, net als het restaurant.. 

Omdat ik wat vroeg was, heb ik nog snel even wat foto's gemaakt van de kleine mannetjes.. die hier onder ook staan







Geen opmerkingen:

Een reactie posten