woensdag 14 september 2016

Poldersport. met de isk

Na maandag het offerfeest te hebben gehad, waarbij heel veel leerlingen van de ISK, omdat ze moslim zijn niet aanwezig waren, hadden we vandaag een poldersportdag bij de boer.

Ik heb het geluk dat mijn woensdag bestaat uit 1 lesuur en dat ik 2 b uren heb, gevolg dat ik dus vaak om 10.00 klaar ben. Het voordeel is ook dat ik dus nu veel gemakkelijker een keer vrij kan krijgen omdat ik zo weinig les heb en er dus bijna geen uitval is dan. Kortom alles is perfect ik kon me met de poldersport vandaag.

De gasten van de Isk zijn geweldig, dit jaar hebben we prachtige kinderen binnen. Ze zijn bijzonder. Een grote groep AMa-ers zijn binnen, wat wel bijzonder is, omdat deze jongens dus alles zelf moeten doen, eten koken, kleren kopen etc. Ze hebben veel te doen, maar het is lastig voor ze, naast het verwerken van hun trauma, nu ook nog Nederlands leren en Nederland leren kennen, kortom het is voor ze hard werken en het gevoel dat ze hebben dat niemand ze graag ziet. 

Ik dwing ze altijd om bij binnenkomst in het lokaal en ook bij het verlaten van het lokaal mij een hand te geven, daarnaast ook op school als ik ze zie, als ze langs mijn lokaal lopen. Altijd maak ik een praatje met ze, en in de lessen heb ik veel lol met ze. Dit zorgt er oa voor dat ze ook met mij geintjes uithalen maar ook dat ze opener gaan worden. Waar ze vorig jaar zo tegen lichamelijk contact waren komen ze nu losser en worden ze opener. Ze genieten er zichtbaar van dat zie je.


Het was zoals te verwachten een prachtige dag met zulke mooie en lieve kinderen, helaas kan ik geen foto's plaatsen van deze gasten, dat doe ik niet in verband met hun privicy, al weet ik dat ze zelf foto's plaatsen op facebook, ik vind het niet hier kunnen.

Maar er zijn plaatjes van fotos gemaakt geloof me echt genieten.

en het is heerlijk met die gasten, ze genieten en doen mee met alles
zeker over de zeepbaan gaan, en ik zie ze open worden, ik zie ze genieten en stralen.. heerlijk.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten