maandag 30 mei 2016

warm contact...

Aangezien ik al jaren lid ben van Ziggo, ik erg veel opneem altijd, en altijd baal als ik geen twee programma's, die ik graag wil zien, tegelijk kan opnemen, baalde ik al langer.

Laatst begaf mijn modem het, dus ik moest een nieuwe, en nadat ik had gesproken met de lieftallige hulpdame, kreeg ik het aanbod voor de horizon tv, waarbij ik beter beeld kreeg, maar ook beter en mooier kans kreeg op meer programma's, wel 4, tegelijk op te nemen... ideaal leek me dit, ik ben gek op dit soort aanbiedingen, ook al begrijp ik niet hoe het werkt, maar dit is wat ik wil. Vraag me inmiddels wel af, waar ik de tijd vandaan moet halen om deze series etc allemaal te zien, maar dat is van latere orde.

Dus ik vol enthousiasme, op een onmogelijke tijd, meteen de box aansluiten, het was beloofd als een fluitje van een cent.. dus dan moet ik het toch kunnen zou je denken. Nou toen ik de doos opende zakte me moet al in de schoenen.. omdat ik niet eens begreep wat voor stekkerdozen, wat voor extra dingen er bij waren. kortom ik begreep er niets van.. en wat nu??
dus ik maar eerst het boekje bekeken.. wat bleek ik had gelukkig een goede versterker dus ik hoefde niets te vervangen, het zou inderdaad een fluitje van een cent worden, bleek het .

Nou nee dus. ik had alles keurig aangesloten, was iets te snel met niet ver genoeg doorlezen dus moest even herstarten en na 30 minuten zou ik dan beeld hebben, het opstartscherm zien en dan zou ik dus zomaar als ik dat wilde gewoon alles kunnen regelen.... fluiten van een cent.

nou heb heel wat afgefloten dat komende uur, er gebeurde niets.. dus bellen. ik hield namelijk een blauw scherm en kon dus verder niets.. alleen maar kijken naar een blauw scherm, wat niet het opstart scherm was.

Na heel lang aan de telefoon te hebben gezeten, te hebben gesproken, alles check, dubbel check, bleek dat zij het ook niet wisten en zouden ze een monteur langs sturen die dan de boel zou controleren.. op juist een maandag of een dinsdag avond, en ja dan ben ik er niet had ik afspraken staan, dus weer kijken en al kijkende bleek dat het uiteindelijk dus pas over 3 weken zou worden... gromm
dus ik bedacht me ineens iets, ik ben naar een stekker gelopen, heb die stekker eruit getrokken en de hdmistekker op de tv aangesloten en ja hoor ik had beeld.

Er was 1 groot nadeel ik had engels teksten, dus dat moest nog veranderd worden.. dus ja zoeken en bekijken en uitzoeken , maar dat is gelukt

Nu doet alles het weer, en het was niet een fluitje van een cent maar het waren veel fluitjes van een cent en ook van veel gedoe maar wederom het is gelukt, Ik ben weer een beetje meer van deze tijd geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten