zondag 29 mei 2016

extra workout...DE TRAP

Sinds ik wist dat deze trap er zou komen, wilde ik hem hoe dan ook beklimmen. Gelukkig is vriend Frans ook erg sportief en dus besloten we afgelopen week, als het weer goed zou zijn, samen deze trap te beklimmen.

Nadat ik vanochtend me totaal in het zweet had gewerkt, ik n 75 squats, 75 lunches en noem maar op had gedaan hadden mijn benen behoefte aan rust.. maar ja de trap riep.

Oom 12.45 melde ik me keurig bij vriend Frans en zijn we met de metro naar het station gegaan, waar de trap dus zit.

Terwijl we stonden te wachten, en het gaan heel snel, kwamen we de vrienden Christian en Rick tegen, die met een neefje van Rick, naar een voorstelling gingen in Rotterdam als verjaardagskado.. Erg leuk natuurlijk.

Eindelijk mochten wij ook, dus wij de trap op, ik moet zeggen het is een hele klim, maar de trappen waren goed, zaten op een prettige hoogte en om de 10 treden zat een soort van gun je benen even rust plateau, dus dat was ook lekker.

Vriend Frans vond het beklimmen van de trap wat minder prettig, maar ja met een paraplu en wat regen is dat natuurlijk logisch.. De benen verzuren wel wat maar niet heftig viel me op, al dacht ik wel even ik kom de training van de ochtend tegen.  Frans echter liep inmiddels al rood aan maar gelukkig waren we er bijna.

Na de grote klim, zag ik de lift en dus zei ik tegen Frans er is ook een lift waar je mee naar boven kon.. meteen was het duidelijk wie er met de lift naar beneden zou gaan. ik dus niet.  Het is heerlijk om zo op een gebouw te lopen waar je eigenlijk nooit opkomt en dat je dus in een gebouw loopt waar je normaal gesproken niet komt.

Nadat we ons rondje hadden gedaan, is Frans met de lift naar beneden gegaan en ben ik de trap weer naar beneden gelopen, mede omdat ik het zo heerlijk vond om dat wat je bestegen hebt met inspanning de ontlading en vreugde des te groter is als je weer beneden bent met de trap

Onderaan de trap vond ik vriend Frans weer en zijn we de metro weer in gegaan om naar huis te gaan. 
Het was even een leuk uitje voor even.. heerlijk op de zondagmiddag






Geen opmerkingen:

Een reactie posten