donderdag 2 april 2015

schot- steekwonden..... gevaarlijke stoffen (lotus)


Zaterdag de bijscholing gehad van de lotusinstructeurs. Ik moet zeggen, als de wekker in de ochtend gaat op mijn vrije zaterdag, ik denk dit wil ik niet. Geen zin, het is toch nooit echt leuk, het is een dag uitzitten en afzien, kortom het is iets wat moet maar wat ik liever niet zou doen. Om mijn diploma geldig te houden zal ik wel moeten, dus ik ga wel, het is niet anders. Gelukkig is een hele grote pluspunt dat ik met vriendin Ankie en Antoinette, samen kan reizen, dus we hebben dikke lol samen in de auto en natuurlijk roddelen we bij over van alles en nog wat.. heerlijk.. Het bijpraten over het leven, over wat ons bezig houd, over de lotus, de klussen en ook over de fröbelavondjes, met als topper dat we met elkaar die uitpuilende darm hebben gemaakt, voor een les met gevorderden, is nog steeds iets wat voor ons zo leuk is om uit te proberen. Dit blijven we zeker doen, om op deze manier als lotusinstructeurs van de geijkte paden af te gaan, om zo het spannend te houden voor de gevorderden en niet steeds in hetzelfde volgens het boekje te doen, Er is meer in lotusland dan alleen het boekje van de lotus. Vandaag kregen we deel 3 van schot en steek wonden, wat interessant is, maar wij zijn doe mensen, wij willen niet nog een lezing wij willen doen, en dit keer mochten we na een uurtje luisteren los. We moesten zelf een letsel verzinnen van een schotwond, maar ook bedenken hoe hij is geschoten, bijv. nooit geweten dat het aura van het kruit, dus boven de wond zit als er van bovenaf is geschoten, en van onderaf dat daar een grotere kring zit van een aura om de wond. Daarnaast de openbaring dat vrouwen vaak bovenhands iemand steken en mannen onderhands.. hoe de homo's het doen, ik denk dat wij gewoon een leuk streepje maken of een leuk motiefje of zoiets. Daar ben ik niet achter gekomen... maar dit was meer een geintje die we onderling hadden.
Daarnaast moest er ook gespeeld worden. Het was een mooie en zinvolle ochtend, lekker actief waar wij mensen zo van houden. De pauze was ook goed te doen, heerlijk gegeten, en met zorg werd er voor de mensen een kaassoufflé of een kroket gehaald, dat was prima allemaal.
Het middagprogramma, was ook veel belovend, namelijk gevaarlijke stoffen. Ik zit meteen me te verheugen op leuke letsels maken met elkaar, bijzondere dingen uitproberen.. helaas, dat was dit keer niet het geval het was 3 uur, ja je leest het goed, 3 uur luisteren, voor doe mensen.. Ik vind een uur al lang. Gevolg, ondanks dat de stof heel boeiend is, en echt die meneer heeft heel heel veel kennis en is echt heel heel bekwaam, maar.. helaas na een uur ben ik het zat.. ik word dan één van mijn leerlingen en ik baal. ik wil meer, ik wil doen, niet luisteren niet zitten.. kortom... ik begon samen met Antoinette al snel wat dingen uit te proberen om pulkjes voor onder je neus te maken  in de goede kleur, te appen naar Ankie of Yvonne of naar vrienden, speelde wordfeut en noem maar op. Ik trek dat dus niet... De dag begon zo geweldig leuk, dat is waar, zeker met de grime opdracht, maar de middag hij leek niet om te gaan, vreselijk gewoon. Gelukkig konden we om half 4 vertrekken en heerlijk in de auto zitten te kletsen en te praten heerlijk weer terug met elkaar dat is toch wel heel heel gezellig altijd



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten