woensdag 6 augustus 2014

to botox of not to botox

 
al een tijdje vallen me deze grote borden op. Ze zijn er in verschillende variaties, maar deze was de enige waarvan ik snel een foto kon maken, na een leuke avond met vrienden. Bij Botox denk ik altijd meteen aan Gerard Joling, die helaas is doorgeslagen en zijn hele karakter is kwijtgeraakt, zo jammer dus dacht ik ook nog dat dit een reclame stunt was voor Joling en een soort van stemronde dat je mag stemmen wel of geen botox meer voor Gerard, mijn stem, en dat zal niemand verbazen zou heel duidelijk nee zijn. Moet zeggen, ik heb nog nooit iemand gezien die echt opgeknapt is van een botox behandeling. Ik herinner mij iemand die dat ooit heeft gedaan, bij wijze van proef en die toen maanden rondliep met een blik vol ongeloof, en een voorhoofd dat niet meer bewoog.. kortom die is er mee gestopt en nu weer gewoon zijn leuke zelf.
Ik ben altijd heel nieuwsgierig waarom zon bilboard er dan staat en wat men er mee wil zeggen. Kortom tijd voor onderzoek.
Een dwaling over het internet leert me al snel dat het echt een site is die iets wil zeggen: work.shop.play.nl  Dus ik ben verder op onderzoek uit gegaan wat ze nu precies willen, nu blijkt het een site te zijn waar je lid van kunt worden,  waar je twee keer per maand vragen kunt krijgen toegestuurd om zo, eigenlijk te kijken of iets op de markt wel of niet aanslaat. Er staat echter niets tegenover, je mag het werk doen wat normaal iemand doet die, of je belt of die je op straat benaderd. Even heb ik geaarzeld, omdat ik de teksten zo leuk vind die er staan, zoveel humor, maar toch maar besloten om er niet mee in zee te gaan. Mijn mailboxje zou maar overstromen met spam etc, en daar heb ik geen zin in. Eindelijk heb ik een spamvrij mailboxje, dus dat wil ik ook zo houden.
Toch moet ik toegeven dat deze reclame erg goed doordacht is, je word wel nieuwsgierig naar wat er achter zit. Wat willen ze nu precies, met als gevolg dat ik inderdaad toch weer heb zitten te googlen en zoeken naar wat er achter zit. De teksten als "Vakantie is heerlijk maar dan zonder mijn man" of "Een iPad voor mijn gedachten"  en de uitblinker "Ik heb 10.000 vrienden op Facebook en 1 hond" de variatie op bestaande teksten vind ik erg leuk gevonden. Dit kan mijn schrijvershart raken en in beweging brengen. Kortom een leuke stunt en een leuke actie, alleen niet leuk omdat het gaat om een marketingsburo.. maar goed dat is ze vergeven, het werkt wel want ik heb gezocht en gekeken.
Ach en omdat teksten zo leuk zijn heb ik nog een paar grappige en ware teksten gezocht op het internet, wat me terug brengt naar een stukje lang geleden, er was een tijd dat ik leuke teksten verzamelde, die ik dan plakte in schrift en die lagen op mijn toilet zodat je wat te lezen had op het toilet. een tekst is me altijd bij gebleven van Hans van Wilgenburg "Mijn omgeving heeft er recht op dat ik er smakelijk uitzie" Zo mooi deze tekst. ( terwijl ik het zon onsmakelijke man vind, maar hij is wel heel aardig als ik vriend Frans mag geloven).  +
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten