zondag 10 augustus 2014

Helaas is hij getroffen door maat 46 r.i.p. Harry de slak.

 
de verpletterde Harry de Slak door vriend Arjen v. P.
 
Helaas mijn tamme huisslak, is niet meer, Ik had Harry de Slak uitgeleend aan een vriend, die speciaal voor hem zou zorgen, goed op hem zou letten, en zie hier boven het resultaat.
Om nog even de herinnering levend te houden aan mijn tamme slak, zal ik hieronder wat fotos van mijn lievelings dier plaatsen, zodat een ieder weet hoe mijn Slak eruit zag.
Dat ik ontroostbaar ben is natuurlijk voor iedereen heel begrijpelijk. |Ik ga dan ook een dag in stemmig zwart lopen om te rouwen om het verlies van mijn tamme slak, die helaas zijn logeer partijtje niet overleefd heeft
in de begin tijd toen Harry de slak nog wat onwennig was. Het is ook niet niks als je uitgeroepen bent tot zeldzaamheid.  Het verhaal gaat verder lees hierover het vervolg van over Harry de Slak, die zo triest aan zijn einde is gekomen.
 
Portret foto
Harry de Slak in betere tijden

 
(Zo wilde ik eigenlijk beginnen maar laat ik maar gewoon de feiten weergeven hoe bovenstaande verhaal is ontstaan, zie hieronder de ware reden en vooral de humor die er dan ontstaat, door gewoon een opmerking van een vriend van mij op Facebook)
 

de laatste eer en rustplaats van
Harry de Slak
Het begint met een geintje, een vriend van mij schreef bovenstaande op Facebook, incluis foto van de slak die hij had vermoord met zijn maat 46. Ik reageerde hierop natuurlijk met de opmerking hoe kan je nou mijn tamme huisslak verpletteren met boot 46. Hierop natuurlijk de nodige reacties over en weer, uit eindelijk heb ik maar gevraagd of hij hem liefdevol wilde begraven, en dan krijg ik onderstaande foto toegestuurd en ik vind dat humor. Ik heb er vreselijk om gelachen en vond dit toch wel iets voor een blogje om eerlijk te zijn. Even aandacht ook de humor die er is op Facebook, met elkaar. Ik hou ervan. Ik heb inmiddels op de zwarte markt maar een oefen slak voor hem gekocht zodat hij kan oefenen dat hij niet nog een keer één van mijn tamme huisslakken naar de andere kant van het leven helpt..

nieuwe oefenslak voor Arjen v.P.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten