woensdag 12 juli 2023

verrassing.....

 

Ach het overkomt je, je bedenkt iets, je gaat in de acties stand, bent een paar dagen er erg druk mee... je hebt er wel in zin, maar ziet er ook tegenop,omdat het toch wel een hondenklus is.. zeker voor de mensen die de blog hebben gelezen over het oppimpen van mijn lokaal... die weten dat het trap op, trap af was.. en soms balanceren in houdingen die je jezelf niet zo snel ziet doet met alle gevaren dan dien. maar het is gelukt... het resultaat hebben jullie al kunnen zien.. en ik ben erg blij er mee..

De foto's had ik gestuurd naar Parkvilla en naar theater het Castellum, om ze te bedanken en ze te laten zien wat ik er van gemaakt heb, mede omdat ze ook hebben bijgedragen aan het succes van deze muur, en omdat ze zo gul waren met hun bijdrages van de posters.. geloof zelfs dat ik het theater ook op het goede spoor heb gezet, die willen nu ook zon muur maken.. ik weet nog toen ik de posters kwam halen, dat een meisje vertelde over een muur in het groene hart afd. leerpark dat vol hing met posters en dat ze de deur niet konden vinden.. waarop ik vertelde dat ik het was die dat had gemaakt..en dat ik nu een muur in mijn lokaal wil, zoals ik altijd had, muren vol met posters in het lokaal, naast de muur aan de buitenkant.

Ze waren meteen vol enthousiasme.. dus nadat ik de foto's had gestuurd, vroeg men of men deze foto's mocht gebruiken op hun site als promotie, natuurlijk vond ik dat goed.

Op de avond van de diplomering kreeg ik een bericht van een oud leerling en vriend of ik het was.. dus ik keek en zag inderdaad onderstaande foto van mijn lokaal, hoe het was en hoe het is geworden. zo gaaf..

Kortom ongewild heb ik mijn muur gepromoot, de school zal nu wel toestaan dat ik ook de zijwanden ga doen hoop ik. en het is mooie reclame voor het leerpark maar ook voor de samenwerking met het Castellum en het Parktheater..  wat wil je nog meer.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten