zaterdag 1 juli 2023

Spel en eetclub avond.....

 

afgelopen vrijdag hadden we weer de eetclub met spelletjes avond eigenlijk zou je ons de spelletjes-eters kunnen noemen. Om 18.00 kwamen Niels en ik bij Marco en Anouk, Dominqiue en Misjel waren er al. natuurlijk waren de kids er ook.. geweldig die drie boefjes.. zo gaaf om te zien.

We konden meteen aan tafel zitten waar een bak met broodjes stond met de bekende heerlijke gelaarsde kat dip.. die in Alphen berucht is en al vele malen is nagemaakt, maar altijd net niet dat haalt wat deze wel heeft de smaak...

Ondertussen belande ook een bord met pizza stukken op tafel.. waarvan zowel de ouderen als de kinderen genoten.. onder tussen werd er natuurlijk bijgepraat en grappen met elkaar gemaakt. De jongste telg werd naar bed gebracht en daarna gingen we aan de maaltijd. We kregen vooraf een heerlijke bospadenstoelensoep,   daarna een heerlijke doe het zelf maaltijd, ik hou er erg van. er was Turks brood, met daarbij een mango avocado saus, sla en tomaten, prachtig gesneden waar ik dus iets van kan leren, hamburgers voor de vleeseters, voor mij en Anouk was er hamouli kaas, een kaas die je kunt bakken, heerlijk die kaas, ik had het zelf ook wel eens gekocht maar kreeg het niet zo lekker als Anouk met kruiden etc.. ik bak het zonder kruiden, dus dit is ook weer een mooi iets om van te leren. daarbij was er natuurlijk mayonaise en de overgebleven dip.. het was heerlijk en het vulde heel goed, de hele avond hoefde ik niets meer, zat vol tot aan mijn kruin. /Kan ook zijn dat ik nog vol zat van de vorige avond.. toen ik uit eten was geweest met de unit Rijnwoude wat hebben we toen veel gegeten.. heerlijk maar ik had wel te veel gehad.. 

Als toetje kregen we de appelkrumbel taart, Marco staat erg bekend om zijn bak kunsten, verbaasd me dat hij nog niet meedoet aan heel Holland bakt . met daarbij kaneelijs. prima combinatie.. appel en kaneel doet het altijd goed.

Na het eten hebben we eerst samen opgeruimd om daarna te beginnen met het spel Disneycode.. prachtig spel om te spelen, zelfs als je niet zo goed bent in Disney kun je winnen, al moet ik zeggen ik zat wel bij twee Disney fanaten.. wat logisch is met kleine kinderen terwijl ik een andere fase zit. maar het is goed te spelen.

Daarna gingen we een escaperoom spel spelen wat erg grappig was om te doen ,maar wat is dat moeilijk, ik begreep meteen helemaal waarom ik het niet voor elkaar kreeg in Zoetermeer de diverse escaperooms..  mijn hemel wat moet je soms ver doordenken.. maar het is gelukt gelukkig... we zijn er uit gekomen, en gelukkig niet met gebruik maken van heel veel hints. al waren we wel ver buiten de tijd.. we hadden het niet gehaald maar het blijft altijd leuk om dit te spelen al  zit ik soms te staren naar iets en zie ik het niet.. heel grappig, maar goed het is iets wat je echt samen doet en niet tegen elkaar en dat maakt het juist zo leuk

Aan het einde van de avond terug naar huis  met weer een geweldig gevoel van hoe gaaf het is om zulke geweldige  vrienden te hebben..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten