woensdag 5 juli 2023

Lunchen met de sectie Cultuur

 

Aangezien het schooljaar het einde opzoekt, ik er ook aan toe ben, maar toch nog even wat extra leuks wilde doen met mijn collega's kunst, uit de cultuur sectie, had ik met ze overlegt om te gaan lunchen bij de Herberg in Alphen aan den Rijn, het lijkt een beetje mijn stam eettent te worden, ik vind namelijk de inrichting prachtig mooi, ondanks dat het allemaal verschillende stoelen en tafels zijn, is het toch 1 geheel, daarnaast ook het sfeertje wat er is, is heerlijk. en wat ook belangrijk is, is het eten natuurlijk, niet duur en goed te eten. kortom het is perfect voor een leuk en ontspannen etentje..

 

We zijn er eerst naar toe gelopen, ik dacht de route te weten maar pakte een straat te vroeg dus we moesten een redelijk stukje doorlopen om dan uiteindelijk via een brug aan de andere kant van de Rijn over te steken  en dan weer een stukje terug lopen.. maar dat is een goede wandeling voor de vertering denk ik dan maar.

Bij aankomst dachten we om in de tuin te gaan zitten, maar  uiteindelijk besloten we om aan een tafel tussen twee deuren te gaan zitten zodat je lekker op de tocht zit, en dus lekker je oksels kunt luchten en kan verfrissen.

We bestelden van alles en nog wat, een stokbroodje gezond, een kom herbergsoep met brood, 2 x een herberg salade met geroosterde groenten... na afloop hebben we ook nog appeltaart met slagroom genomen, tenslotte is het bijna vakantie en was dit extra feestelijk om het af te sluiten.

Het was zoals te verwachten was weer erg gezellig met elkaar, dikke lol en wat klieren met elkaar.. 

na een uurtje liepen we terug naar school, waar ik in mijn auto stapte om naar huis te gaan om me wat op te frissen en om daarna door te rijden naar Zoetermeer voor het uitje van de locatie Rijnwoude waar ik erg naar uitzie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten