zondag 16 juli 2023

het is zondag dus.. de cross roept...

 

Al ben ik soms doof voor roepende in de tijd, dit keer dus niet... ik dacht kom laat ik luisteren en slim zijn en er gehoor aan geven. dus dat heb ik maar gedaan...

Dus mijn bed uit, wat rommelen met wat foto's van gisteren, wat geschreven en voor ik het wist, kon ik naar de cross. dus ik met de auto naar de cross, ik weet het maar zoals ik al vaker heb geschreven ik heb een auto dus geen fiets.. vind ik zo milieu onvriendelijk om allebei te hebben, laat staan ook nog een elektrische fiets erbij dat kan niet in mijn beleving.. en nee de auto kan niet weg mijn moeder woont in het noorden van het land en stel dat het ooit zover komt dat ik midden in de nacht naar Groningen moet rijden omdat het onvermijdelijke afscheid daar is, dan moet ik wel kunnen rijden.. maar ik hoop dat dat nog heel lang weg blijft dat moment

maar goed aangekomen bij de sportschool, liep daar net de instructrice van de cross, naar de ingang dus ik achter haar meteen even flink op de claxon gedrukt. kon het niet laten..  ze schrok.. heerlijk.. 

daarna de auto geparkeerd, water getapt en naar de sportschool, meteen even een foto gemaakt van wat de bedoeling is deze les en ik zag al dat gaat afzien worden. en vermoeiend..

de warming up bestond uit 2 oefeningen.

warming up 1

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 x

 afbouwen dus

jumping jacks

squat

daarna upje 2

ook afbouwen 

21-15-9

deadlifts

push up

daarna kwamen de oefeningen

EMOM 10 minuten

lunges achteruit beter voor je knieen wist ik ook niet

dips

amrap 15 minuten

goblet squat 10

triceps extensie liggend 10x

step-up 10x per been

ramp 1

10-20-30-40-50

kb swing russian

sumo deadlift  high pull

ramp 2

50-40-30-20-10

kb snatches

mountain climbers

 ik kan wel zeggen dat ik hierna zeik nat was van het zweet, wat heb ik veel gezweten, afschuwelijk, ik dacht echt dat het niet ging stoppen, maar ja als zweten betekend dat het vet dat verdwijnt huilt.. dan kan ik alleen maar denken... huil maar doe maar hysterisch huilen.. graag zelf, hoe meer je huilt hoe verdrietiger je bent hoe meer vet ik verlies.... dus hoe gezonder ik ga worden.

kortom het was doodgaan op allerlei gebieden maar wat was het lekker, al was het in de zaal erg warm, mede omdat de airco uitging wegens het verspreiden van een geur van groentesoep en curry's.. wat erg goor was..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten