maandag 17 juli 2023

Flexband....

 

 Ja als je op het internet soms aan het struinen bent, en je ontdekt iets wat je kan helpen om je hamstring wat beter te strekken, is dit wel een uitkomst.... ik zag deze band op een wizz achtige site, en hij was erg goedkoop, dus ik dacht wat kan er mis mee gaan.. laat ik het bestellen en gebruiken om mijn eeuwig te korte hamstring wat te gaan oprekken en er voor te zorgen dat ik dus beter kan sporten.. want goed is niet goed genoeg.. 
 
Dus na een tijdje wachten, kwam eindelijk dan de beloofde felxband. waarmee je dus met gemak je benen kan strekken en door aan de band te trekken heb je het voordeel dat je hem dus goed rekt... en ook net iets verder gaat dan je normaal gaat. alleen maar pluspunten dus ik heb hem meteen toegepast
 
moet wel zeggen de lenigheid die deze jongen tentoonstelt haal ik bij lange na niet, en ik moet me echt over een punt heen halen om mijn been recht te houden en dan aan te trekken zodat ik dus duidelijk de strech voel. maar dat is pijnlijk, maar het is voor een goede zaak.. tenslotte kan ik daarmee voorkomen dat ik oa rugpijn krijgt of last van mijn knie en heup omdat mijn hamstring wel mijn zwakke punt is.
 
Hopelijk hou ik het vol om dit om de dag even te doen dat rekken en strekken zodat ik binnen een jaar zulke prachtige rechte benen heb in plaats van die kromme pootjes die ik nu heb.. als ik mijn benen in de lucht moet brengen.. 
 
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten