zondag 9 juli 2023

Locatie uitje het Leerpark

 

Afgelopen woensdag hadden we een locatie uitje// activiteiten, ik zat met nog een aantal collega's in de werkgroep, zoals dat tegenwoordig heet, om mee te organiseren, maar ja ik kon niet zoveel doen, alles was al geregeld. dus prima maar ja mijn naam stond er wel bij en dat is dan weer mooi meegenomen..

We hadden diverse workshops, zoals nagelslakken, etsen, koken,  fotografie, suppen en kanovaren,  golfen, stadswandeling door historisch Alphen, etc, veel keuzes dus, ook een aantal dingen konden niet doorgaan zoals wandelsteppen en  rijden op een bijzondere fiets, wegens het weer.

Mijn eerste keus, de wandelstep, ging helaas niet door, dus dat vond ik wel jammer en baalde ik ook even behoorlijk van, maar goed, het is niet anders ik mocht koken voor de BBQ van die avond voor het personeel.

Mijn opdracht bestond uit het snijden van de paprika voor de pastasalade, daarna de ingrediënten voor de dip te maken, maar mocht de ingrediënten zelf in de hoeveelheden toevoegen, dus dat heb heb ik ook gedaan met als gevolg dat hij een behoorlijke knoflooksmaak had.. maar wel erg lekker was, wat ik zo bijzonder vond is dat ik dus bij de peterselie die ik moest hakken de steeltjes weggooi terwijl de kok juist zie die moet je ook gebruiken die zijn extra lekker.

Nadat ik dik 3 uur heerlijk had staan te snijden, en mengen met allerlei lastige machines,.. was het klaar en konden we ons klaar maken voor de BBQ, waar we dus voor hadden gewerkt. De collega's kwamen terug met hun verhalen, ook mijn kunstcollega's kwamen met mooie verhalen over de workshop etsen die ze hadden gegeven, tevens waren er prachtige resultaten te zien aan etsen, foto';s en vooral ook veel nagels.

Het eten met elkaar was ook zeker een succes, we hebben heerlijk zitten eten en praten met elkaar,na het eten zijn we gaan opruimen.

Heerlijk in de afwas geholpen met een  groep mensen waarmee we hebben geholpen met opruimen en schoonmaken..





Geen opmerkingen:

Een reactie posten