zondag 23 mei 2021

goedemorgen...

 

Na de lange wandeling van gisteren, daarna nog  heerlijk gegeten. soep met brood, het brood van de school doet het hem echt voor mij, dat is zo afschuwelijk lekker dat ik me er op kan verheugen dat ik het weer mag wassen.

De wassen gedraaid van de afgelopen week,  het bed had ik vrijdagochtend heel vroeg verschoond, omdat ik dacht dat is lekker dan kan ik als ik zaterdag thuis kom in een schoon bed slapen en niks is lekkerder dan na een lange wandeling in een fris en schoon bed kruipen... zeker na de veel regen van gisteren.

Natuurlijk heb ik gekeken naar het Songfestival, dit keer met gebruik van een app waarbij je dus punten kon geven aan de artiesten maar het leuke was je kon het delen met je vrienden geweldig.. zo blijkt toch dat je soms bijzondere vrienden hebt..  met een smaak wat je niet wist. gelukkig zijn het vrienden omdat ze mooie mensen zijn dat scheelt een hoop.

Van de uitslag moet ik nog steeds bijkomen, want ik begrijp niet dat Italiƫ won, dat vind ik bijzonder ik had hoog ingezet op Zwitserland en Frankrijk, mede omdat dat prachtige liedjes zijn.

Maar goed soms kan het ook zijn dat je een andere smaak hebt dan de grote gemene deler.. maar aangezien de vakjury van alle landen het met mij eens waren kan ik wel stellen dat ik het kennelijk goed had.. zoals wel vaker...

Bij het ontwaken merkte ik het al, een strontje op mijn oog, gelukkig valt de pijn mee, maar ja mijn schoonheidsideaal verdwijnt nu wel, tevens een aft in mijn mond, kennelijk is dat vele lopen toch niet echt een succes geweest, maar dat is niet erg, het hoort erbij en dat geeft aan dat mijn lichaam aan het opruimen is, dus prima.. of wie weet is dit wel iets wat hoort na de vaccinatie dat mijn lijf hard werkt..

geen idee, ik zal er de komende dagen mee moeten doen, mocht het echter blijken dat dat oog niet over gaat dan komt er wel weer raad etc.

tevens lag er bericht dat mijn jas, die ik speciaal had besteld voor de wandelingen inmiddels ook was aangekomen dus die kon ik ophalen.

Eerst in alle rust lekker de foto's uitgezocht van zaterdag en meteen een album gemaakt voor mijn moeder, die echt kan genieten van deze tochten die ik maak, zo loopt ze een beetje mee, erg leuk vind ik dat.

Daarna maar besloten om toch een soort afterloopje te doen, niet al te lang, gewoon een uurtje even het ommetje doen en meteen even de jas op halen bij een van de leukste ophaalpunten en benzinepompen in alphen, helaas verkopen ze niet mijn merk benzine dat is ff jammer maar ze hebben prachtige bloem stukken voor weinig geld.

Nadat ik mijn pakketje had opgehaald werd ik aangesproken door een man die ook sport bij de sportclub waar ik ook sport. Hij was echter wegens de lockdown gestopt omdat hij het zonde van zijn geld vond, ik dus niet ik blijf van mening dat ik mijn sportclub wil blijven steunen net als de museumjaarkaart, omdat ik vind dat die het ook moeten redden.

Maar voor ik het besefte bleek ik in 1 van de vele valkuilen te zijn gestapt die ik zo haat..  hij begon er over dat hij mij zo vaak zag wandelen op de meest bijzondere plekken.. en hij moest zeggen van God dat God mij zag en van mij hield.. en hij ging maar door.. ik dacht ff.. PARDON is de heilige geest dan toch ineens neergedaald..  zeker naar het nieuws van gisteren dat het onderwijs weer volledig gaat draaien na 31 mei..  maar ineens viel het licht,... dus ik heel lief, ik vind het erg lief wat je zegt, maar ik werk op een christelijke school, en begrijp wat je wilt zeggen, maar nu ga ik verder heb nog meer te doen.. Maar, ik had het moeten weten.. dit houd niet op.. dus ik daarna duidelijker. Dank je wel, ik ga nu verder en wie weet zie ik je nog bij de sportschool als je weer betaald hebt om ze te steunen dat ze open kunnen blijven...  tot ziens.

Teruglopend naar huis bedacht ik me ineens. zou hij misschien gedacht hebben omdat ik zoveel wandel en meestal alleen, dat ik vreemde gedachtes heb, of dat ik eenzaam ben en dacht dat is een gewillige prooi voor mijn reddings actie om weer een stapje dichter bij het doel te komen.. ik weet het niet. het stemde me tot nadenken. maar de conclusie is.. nou nee.  dat zijn misschien zijn gedachtes dat ik eenzaam etc ben, maar kennelijk begrijpt hij niet dat ik zo vreselijk geniet van het alleen lopen, mijn eigen tempo maken foto's maken etc. Wandelen is wat anders dan keuvel je wat en geniet je, maar als ik ga lopen dan loop ik ook met ferme pas, maak wel een foto etc. maar  vooral genieten  en de tijden bepalen waarop ik rust neem etc.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten