donderdag 5 juli 2018

euh.....WTF

Soms zijn de wonderen de wereld niet uit..niet voor niets noem ik deze bloggen vaak flarden van een  Wonderlijke wereld....

Donderdagmiddag kwam ik thuis na een heerlijke middag op school,het was gezellig geweest met iedereen en we hadden lol.

Bij binnenkomst stonden twee medebewoners bij de lift drukt te praten, ik kom binnen kijk ze aan.
Ze beginnen meteen te praten... of ik het ook gezien heb.. ik vraag nog onschuldig Wat?

Men wijst naar de hoek naast de trap en daar ligt een immens grote hoop poep..... ik kijk nog een keer, vond de geur al bijzonder in de flat, maar had niet de link gelegd met wat ik daar zag liggen, en wat ik me herinner toen ik naar mijn werk ging dat ik daar ook al iets had zien liggen.. maar niet echt opgeslagen had.. ik had tenslotte haast.

Ik kijk de mannen aan, zeg nog in mijn onschuld dat het wel hondenpoep zal zijn.. waarop één van de mannen zegt.. : "Nee hoor, het is mensenpoep, er ligt namelijk ook urine bij en een hond nooit beiden tegelijk, een mens wel..".

Dit moest ik even laten bezinken. ik zie dan ineens, ik ben een beelddenker, daar is een mens gaan zitten, die dus een  broek naar beneden doet.. gaat zitten en dan denkt he gelukkig ik zit en laat daar een giga hoop poep met urine lopen... om zo de behoefte op een kostbaar plekje te leggen.  Kennelijk moest diegene  het een plekje geven.. maar wel op een erg bijzonder plekje dat wel.

Ik vraag me dan ook meteen af hoe heeft diegene zijn billen dan afgeveegd, er lag namelijk geen papiertje bij of zo. of deze mens is gewoon met vieze billen in zijn toch al niet schone onderbroek terug gegaan en liep dan al plakkend, want volgens mij is het verse poep nou niet bepaald hard, gaan lopen over straat...  hoop dat toen die onderbroek uitging diegene zichzelf meteen daar hardhandig onthaard heeft.

Maar ja dat weet ik niet.. het was me wel al vaker opgevallen dat er soms op de tussenstukken in het trappen huis natte plekken waren  waar dus iemand waarschijnlijk heeft staan te plassen... maar goed dat weten we niet zeker, het kan ook zijn dat het lekt.. dat hoop ik nog steeds.

Maar goed terwijl we daar zo staan te praten, het kunstwerk in oog schouw nemen, komt de een na andere buur aanlopen, die vertellen dat ze de verhuurder hebben gebeld hierover , maar dat er kennelijk niets aangedaan word. dat het stinkt etc, en dat doet het .. 

Kijk een kunstwerk, is prima, in het Booymans van Beuningen in Rotterdam is nu een expositie van gigantische  drollen, dus ik denk dat diegene die gezien heeft en dacht laat ik de bewoners een kunstwerk geven, maar we hadden het dan liever zonder de lucht gehad.. 

Maar goed inmiddels zit ik mijn hoofd te breken over hoe iemand dat nou kan doen, hoe men dat doet en vooral waarom men dat doet....

De wonderen zijn de wereld nog niet uit... 
en de poep ook nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten