vrijdag 6 juli 2018

afsluiting van een tijdperk

Midden in een grootse verhuizing, de school gaat plat, we krijgen  tijdelijk 3 locaties, dus er moet wel iets gedaan worden om er voor te zorgen dat we het met elkaar leuk hebben de laatste twee weken.

We gaan dus met elkaar een middag van alles doen, oud Hollandse spelletjes, lasergamen , boogschieten en noem maar op.. gewoon dus vol gas met elkaar het spel spelen.

Het leuke van zon sloopgebouw is wel dat je dus van alles kan doen, je kan dus net iets verder gaan dan je zou moeten, het gebouw gaat toch plat, dus is het natuurlijk geweldig leuk dat we daarin nu onze gang kunnen gaan.. Het liefst zouden we met elkaar stenen door de ramen gooien maar ja dat mag weer niet.

Ik heb wel besloten dat ik als mijn gedeelte over 2 jaar plat gaat dat ik in ieder geval een stukje van mijn postermuur mee wil maar ook dat ik dus een steen van mijn lokaal mee wil.
Deze steen zal ik stiekem in de loop van komende twee jaar steeds meer gaan uitbikken en op het moment dat ik echt het lokaal verlaat dan ..... ga ik  hem eruit halen en meenemen..
ik hoop maar dat ik een dubbelsteens muur heb

De dag begon met een heerlijke lunch. was erg goed verzorgd en zag er ook goed uit. Daarna konden we kiezen uit diverse spellen.. van reuze sjoelbakken tot andere dingen die je niet wilt doen, zoals worstenvangen, bierpulgooien en noem maar op.. maar het was leuk om dit te zien en dat de mogelijkheid er was om dit te spelen.

Het toppunt van de dag was wel het lasergamen, door de ICT opgezet bij ons op school. In de aula mochten we op het andere team schieten en dat was leuk.. genieten gewoon. Het team waar ik in zat was best fanatiek.. het leuke was dat langzamerhand werden de teams losgelaten en konden mensen die wilden gewoon meedoen.. het was spetterend leuk.

Het waterballet wat met dit warme weer ontstaat in de school was een toetje.. we hebben vreselijk gelachen met elkaar en genoten.

Aan het einde van de middag mochten we aan de barbecue. deze was goed verzorgd, en zoals ik al had verwacht... inderdaad goed en genoeg voor de vegetariƫr..

Kortom het was een waardig afscheid van ons schoolgebouw.. volgend schooljaar zitten we op drie locaties.. en dat is ook prima, we vinden elkaar wel weer dat kan niet anders.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten