vrijdag 28 juli 2017

Thomas Hagenaar en ach nog wat oud- leerlingen




Mijn oud leerling, ja die van de Merci verhalen hoe hij op ik weet niet hoeveel manieren geen doos merci kon krijgen. Waar ik voor hem toen een boekje van heb laten maken. Dit boekje is ook opgestuurd naar de fabrikant van Merci, dit gewoon omdat ik dat zo kan waarderen van dat joch. Creatief en origineel.. en zo goed nadenken over verschillende dingen. 

Deze week kwam hij weer met iets geweldigs tijdens zijn vakantie in KroatiĆ«, hij bedacht zoek plaatjes, diegene die hem op de foto vond krijgt een koekje.. ik vind dit zo origineel en leuk, en heb op 1 na ze allemaal gevonden. De lastigste vond ik die in het zwembad waar hij dus verstopt zit. Uiteindelijk heb ik hem wel gevonden maar was helaas niet de eerste. 

De laatste was erg grappig, omdat je hem niet echt ziet maar zijn pet.. geweldig, origineel en ik geniet
dat ik dat joch ooit les mocht geven. Hij was een zorgenkindje van mij, maar nu is het een prachtige vent die originele ideeƫn heeft en dat dus ook uitvoert

Even speciaal voor hem dus deze blog om dat hij in mijn hart zit, en ik zo geniet dat ik mee mag genieten van zijn creativiteit maar ook dat hij zon open en geweldige gast is geworden.
Een levens genieter, ik ben zo blij dat ik hem mag volgen op Facebook zoals veel oud leerlingen van mij.. 

Af en toe kom ik ze tegen, dat is een voordeel als je in het dorp woont waar je les geeft. Dan zie ik ze, en ze komen altijd naar mij toe, even een praatje.. en dan geniet ik zeker als ik hoor hoe ze zich ontwikkeld hebben, wat ze nu doen. Vandaag twee leerlingen gezien, eentje is nu een eigen import auto bedrijf gestart en dat loopt als een trein, een ander is veranderd van baan, werkte eerst bij de ene winkel nu bij een andere.. Via Facebook kwam ik er achter dat een ontzettende sporter inmiddels ergens ver weg woont maar nog steeds vreselijk gespierd en goed bezig is, heeft daar een eigen sportschool.  Een ander leerling die ik deze week tegenkwam heeft inmiddels een geweldig vriendin gevonden, zo blij voor hem. Een oud leerling uit de Isk, waarvan we de hele familie hebben gehad, is inmiddels getrouwd met een jongen,. Een foto van hem heb ik niet gezien maar ik zag haar stralen op de foto;s dus ik hoop en denk dat ze gelukkig is, wat prachtig is.
Wat is het toch dat bepaalde leerlingen en oud leerlingen zo in onder je huid kruipen en je zo raken  en in je hart gaan zitten dat je ze niet kan vergeten omdat ze je hebben geraakt in hun zijn.

Ik weet dat ik een hoop oud leerlingen nu te kort doen maar ik heb het nu even over de leerlingen die ik deze week op de een of andere manier gezien of mee in contact ben geweest.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten