zaterdag 15 juli 2017

de laatste restjes en klaar




De schilder heeft al aangegeven dat hij pas op maandag komt om het plafond te witten, rond 15.00 16.00 alsof ik alle tijd heb... Okey ik heb nog maar 5 weken vakantie maar ik zal het er mee moeten doen.het is niet anders.

Eigenlijk kan je nu niet meer zoveel doen, je moet wachten tot die man is geweest, toch jeuken mijn handen behoorlijk, wil ik aan de slag met de badkamer.

Inmiddels ook een anti spat wandje besteld van 80 cm breed en 2 meter hoog, dat schijnt goed te zijn, met een coating laag.. die komt hoop ik deze week nog dat zou erg fijn zijn.

Daarnaast even langs de bouwmarkten.. en het verschil in service is groot.. bij de Karwei lopen ze met je mee om je te helpen, bij de praxis zeggen ze een pad waar je heen moet, maar dat blijkt dan totaal niet te zijn wat je nodig hebt en dat wat je nodig hebt ligt daar niet. Ik vroeg om een simpele bezemstok houder, om mijn wisser voor de vloer op te hangen.... en werd bij de Praxis verwezen naar de afdeling 25.. gangpad voor tuinspullen.. hoe vreemd hoe dom hoe vervelend is dat.

Maar goed, ik heb er een missie bij. 

Verder de hele dag bezig geweest om een soort van telescoopstang in elkaar te zetten die in mijn badkamer moet komen te staan waarin ik spullen kan doen. Hoe vervelend is het dat het nog steeds niet gelukt is.. dus daar ga ik me maandag mee bezig houden. Wie weet kan de schilder me wel helpen.

Natuurlijk heb ik vannacht me niet kunnen beheersen en dus juist.. ik heb de douchestang in elkaar gezet, en ook het kastje wat er moet komen te staan.. dat staat nu braaf te wachten totdat maandag de schilder is geweest en ik alles kan gaan inrichten en ruimen..  lastig hoor dat je niet verder kan.
 

Natuurlijk de zooi die uit een douche komt uitgezocht en dingen die ik eerst wilde bewaren nu toch maar weg gedaan omdat ik het eigenlijk niet gebruik, dus waarom zou je het dan houden.. is niet handig. Wel de voorraad aangevuld zodat het wat voor het grijpen is weer.

Ergens kom ik er achter dat ik wel heel veel zooi heb bewaard de afgelopen jaren wat eigenlijk wel weg kan omdat ik het toch niet gebruik of gebruiken wil..

Vandaag eerst gesport waarna de moeheid van het afgelopen jaar zich nu wel naar buiten wringt. dus ik slaap veel bij en doe veel dingen waarbij ik me kan ontspannen.... tenslotte is het vakantie.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten