woensdag 8 augustus 2018

kamperen in Friesland dag 3


De nacht was onstuimig , veel wind en wat regen, het zielige boompje was prima als beschutting tegen eventueel inslag er waren hogere bonen. Bijzondere ervaring dat je gewekt wordt met een koel briesje door je tent na de hete plak nachten .,. Al ga ik die wel missen. De tent blijkt bestand tegenwind en regen hij  veert mooi mee. Om 3 uur was de rust terug en kon ik me omdraaien voor een heerlijk extra paar uurtjes. Genieten. Bij het wakker worden om hal 9. De stop uit het luchtbed, de 6 slaapzakken al ingepakt en naar het toiketgebouw, douchen, mezelf weer kneden zodat de rimpels wat weg zijn zodat mijn gezicht weer zijn normale vorm en omcdmg heeft, zodat ik niet rondloop met een soort van vormloze klomp vlees op mijn lijf. Mijn gezicht terug gevonden in mijn toilettas en klaar, gek toch dat mensen me voor mijn eerste gang naar het toilet en douche me niet herkennen, zelfs ayaz moest drie keer kijken toen ik hem tegenkwam op weg naar de douches.

Ik ben verbaasd dat men nog geen zoektocht heeft gehouden naar die man met dat vormloze gezicht... dus wie weet binnen kort bij opsporing verzocht.


Omdat het leek te gaan regenen hebben we eerst ingepakt en opgebroken. De tent was zo weg gelukkig, de rest trouwens ook. Samen met Heleen  broodjes gehaald en daarna  lekker ontbeten met elkaar. Samen nig ff ergens wat gedronken en daarna naar de boot voor een boottocht zeeleeuwen en robben kijken . Helaas ging het niet door omdat het weer zeer slecht was en de schipper het niet vertrouwde dus hebben we besloten om naar de Zaanse Schans te gaan ook altijd leuk .

Het was een volle bak bij de Zaanse schans , blikken toeristen liepen er, dus je kon bijna nergens bij. Uit pure ellende hebben we een boottocht gemaakt altijd leuk. Nadeel is wel vsn deze de audiotour die verteld wordt vanuit de molrns.. irritant en hard geluid ook vreselijk gewoon.

Na de boottocht zijn we naar huis gegaan, het was erg toeristisch geworden in vergelijking met vroeger. Alles was betalen maar ook was alles duur. Kortom de herinnering was leuker dan hoe het echt is.


Daaarma naar huis gereden eerst ff langs de garage om mijn auto te halen daarna alles naar huis brengen opruimen en wassen.

Nog lang nagenieten. Van deze korte vaksntie 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten