maandag 13 februari 2017

rommelige maandag

Ach de wekker ging en ik lag nog zo lekker, het lijkt wel hoe langer Februarie duurt hoe vervelender het is om op te staan.. Maar goed ik doe mijn best en tot dusver is het nog steeds gelukt.
Maar het was even worstelen in ieder geval.

daarna nog geprobeerd om mijn afspraak bij de tandarts te verzetten omdat ineens bleek dat ik op de afgesproken tijdstip les moest geven, dus dat was ook weer even aanpassen. ?Maar ook dat is toch gelukt.
Daarna vandaag had ik een lesprogramma in mijn hoofd die helaas anders verliep dan ik had bedacht, bij de isk kwam ik er achter dat wat ik wilde gaan doen al gedaan had.. dus snel iets nieuws verzonnen, oa taal met hun lichaam ze moeten dan een 4 letter woord vormen met hun lichaam en de rest moet dit dan raden Altijd een succes om eerlijk te zijn.en ze leren er zo veel van.

Daarna een eerste klas die ik eigenlijk een toneelstuk wilde laten maken over Valentijn, maar ja ze hoorden over houdingen over muziek, over dat ze iets konden doen wat leuk was.. dus was de keus snel gemaakt.. ze wilden dat doen. Dus de les Voque gedaan met ze. Ze vonden het prachtig. 

Daarna had ik twee tussenuren en dus ben ik maar gaan sporten, ik dacht dan heb ik dat gehad, ik had een lange dag voor de boeg dat wist ik, omdat ik namelijk aan het einde van de dag nog een leerlingenbespreking heb. 

Dus ja het was heftig maar gelukkig kan ik aardig goed improviseren en was ik blij met dat ik gesport had.

Na mijn korte vergadering ben ik mijn lokaal ingelopen waar het stervenskoud was.. De isk leerlingen die sloegen blauw uit van de kou. Ik doe altijd voor mijn collega de verwarming uit, de ramen open, omdat zij graag van een koud en fris lokaal houd. Ik heb haar wel gevraagd of ze daarna aub de kachels weer aan wil zetten ( 2 van de 5) en de ramen dicht wil doen, op 1 na (1 van de 4), kortom ze was het vergeten.  Jammer voor de leerlingen maar goed het was niet anders. 

Daarna had ik een uurtje invallen bij een klas die erg leuk is, maar vandaag erg onrustig waren, ik weet niet waarom , zal wel een reden hebben dat kan haast niet anders. Maar goed daarna weer anderhalf uur niets te doen, Gelukkig moest ik nog iets halen bij de Action aan spullen zoals bandenplakspul, en ook nieuwe oordopjes kortom ik heb mijn tijd wel goed ingevuld

Daarna even kletsen met een paar collega's, die lange lange vergaderingen door geploegd, om aan het einde van  de dag tevreden naar huis te gaan. toch voor de zekerheid mijn auto weer toegedekt, dat moest tenslotte ook weer gebeuren...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten