donderdag 23 februari 2017

ik moet duidelijk niet aan kinderen beginnen(kamer gotchi)

Afgelopen zondag bij Lubach, was er een geweldige app. namelijk de kamer gotchi.. Dus heb ik deze meteen gedownload omdat ik het grappig vind. 

Nou in het begin vind ik het wel erg leuk, Ik had dan ook een hele onbekende mevrouw, geen idee waar ze van is, maar ach dat maakt het niet minder leuk.

Echter na een nachtje slapen bleek ze de volgende ochtend heel erg humeurig ze had hoger, dus ze zat er zo om te zeuren dat ik haar alleen maar goede ideeën heb gegeven, toen ze zich ging gedragen heb ik haar dus maar te eten gegeven..

Daarna ben ik dat hele mens vergeten gevolg dat ze dus inmiddels is overleden, Kind 1 dood.

Daarna kreeg ik de man van d66, erg leuk ook, maar ook zo veel eisend, even geen aandacht en dan ja hoor.. je hebt zeker een ander... kortom die heb ik geen knuffels meer gegeven, deze heeft het precies 1 avond vol gehouden.. kortom ook overleden

Nummer drie was dan Sylvana.. nou daar was ik snel klaar mee, die heb ik meteen genegeerd. niets meer mee gedaan. dat werkt dus niet, wat een chagrijn.
Kortom na 3 pogingen om deze politici in leven te houden, was ik er klaar mee.. ik ben het gestopt en het geeft toch een rust.
Nu besef ik ineens waarom ik nooit een tamigotchi heb gehad van mijn ouders, die zagen het al...
ik kan het niet, ik laat het sterven.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten