vrijdag 10 februari 2017

Krabben......

De hele week was er al sprake van dat het zou gaan vriezen in de nacht. Aangezien ik het zo vreselijk vind om mijn voorruit te moeten krabben, deed ik trouw mijn hoesje voor het raam langs, elke avond, hoe laat ook, als ik thuis kwam, meteen dat hoesje.. Dit werkte perfect, zeker als het niet vriest.... Wat wel een beetje een akelige bijeenkomst was, was dat het ook regende, met als gevolg dat ik met een kletsnat hoesje in mijn auto zat. maar toch het is beter dan te moeten krabben.

De voorspellingen voor de vrijdag waren eigenlijk heel goed, geen vries, geen gedoe etc, Kortom het was helemaal geweldig. Dus toen ik donderdag heel laat in de middag thuis kwam, na een lange dag op school en ook nog had gesport dacht ik maar aan 1 ding mijn huis in en niets meer doen. Dus ik heb maar niet het hoesje over mijn voorruit gedaan. Het geluk is met de dommen zeg ik altijd, want ja hoor, ik sta op deze ochtend en wat zie ik.. het heeft gevroren.. dus ik moest als nog aan het krabben..

Het was even slikken in ieder geval.

De dag verliep zoals een vrijdag verlopen moet,. eerst maar eens de sova gegeven, waarin ik de leerlingen wat dingen bijbreng over hoe ze minder sociaal handig kunnen worden.  Met de isk klassen ben ik tegenwoordig omdat ze het steeds zo koud hebben, zeggen ze in mijn lokaal, aan het opdrukken en planken. Het is geweldig, ze lachen enorm en vinden het leuk, ik ga steeds een stukje verder met ze zodat ze ook lichamelijk wat actiever worden.

Ineens schoot me vandaag het liedje van Voque binnen van Madonna, en dacht daar ga ik iets mee doen, De leerlingen moesten van mij houdingen zoeken op het internet, daarna moesten ze deze houdingen laten zien, uiteindelijk moesten ze op het liedje van Madonna, ( ik liet het clipje zien, maar ja bleek veel blote vrouwen borsten in te zitten wat erg Haram, is, dus dat heb ik maar geskipt, ze kregen alleen het verhaal te horen) een minuut lang steeds een andere houding aan nemen als het licht uit ging. Erg grappig om te doen.

Na mijn laatste les, waarbij ik altijd thee drink met mijn leerlingen van de isk, die dat geweldig leuk vinden, ben ik dus naar mijn sportschool gegaan, het is altijd zo heerlijk om te kunnen sporten, al ben ik soms moe, het is toch iets wat mij steeds weer energie geeft. 

Gelukkig waren er een aantal leuke mensen waar ik heerlijk met heb staan te praten tijdens het sporten, dan is een vrijdag werken en daarna sporten erg leuk.

Daarna de bijna laatste inkopen gedaan voor mijn etentje van morgen. Ik heb er zin in, het is vlak voor Valentijn, dus ik ben aan het uitpakken, vind ik geslaagd. Morgen meer over dit etentje.

De laatste blik vanavond naar buiten... zo even door het raam van de deur... en ik zie een prachtige witte wereld...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten