woensdag 22 februari 2017

Cadeautjes dag


Vandaag was weer een dag waarin je zo kan genieten van de leerlingen, mede omdat ze het zo leuk doen maar ook omdat ze het zo goed doen.

De eerste verrassing kwam al binnen om half 10 een leerling, had woensdag al gezegd dat hij voor mij iets speciaals ging maken, dit bleek uiteindelijk een kop heerlijke vegetarische tomaten soep te zijn.. Ik vind dit zo leuk en lief dat, ik ondanks mijn dieet, er extra van geniet.

Daarna, het leek niet op te houden, kwam mijn zorgenkindje, waar ik al twee jaar mee praat binnen struinen en zei heel mooi, meneer u eet geen vlees dus heb ik speciaal voor u appelkoeken gemaakt.. vond ik zo aandoenlijk.. en ondanks dat ik me had voorgenomen om deze niet op te eten maar mee te nemen naar Rotterdam om ze daar te delen, heb ik me niet kunnen beheersen.. en ja hoor, dit is een kleine verloren dag van mijn zo trouw en goed vol gehouden dieet... het zij zo.

Mijn rit naar Rotterdam was helemaal goed en leuk, ik zag weer andere dingen, ik genoot intens van dat wat er zoal op de weg zit etc.. De hele rit naar Rotterdam had ik het liedje She is leaving.. . in mijn hoofd.. geen idee van wie maar het was erg prettig.

In Rotterdam moest ik even wachten op vriend Rick, die voor mij een hele boel hoeden had liggen die ik mocht hebben voor school. Dus die moesten even gehaald worden. Natuurlijk moesten we ook even bij praten dat hebben we gedaan met een heerlijke lunch, een warme geitenkaas salade, bij een zaakje tegenover het huis van Rick en Chris. 
Natuurlijk moest ik ook even binnen kijken omdat ze weer nieuwe dingen hadden.. en wat was dat genieten.. heerlijk.. mooi word het huis en wat ziet het er steeds mooier uit..Ik ben stiekem stinkend jaloers.


Nadat ik in Rotterdam was geweest, ben ik terug gereden, eerst even gesport, want ja dat wat ik extra had gegeten moest ook weer verdwijnen tenslotte.. daarna ben ik toch even langs school gegaan...  om de hoedjes af te geven.

Bij het binnenkomen in het lokaal, zag ik het al, het was weer als vanouds.. ik kon weer opruimen, de kachels aanzetten, het bord terug plaatsen. kortom ik heb alleen maar gedacht 
Bij het scheiden van de markt.. leer je de kooplui kennen.

Soms is het goed als een kooplui ineens stopt met op de markt te staan.
Het gekke is dat ik daarna heerlijk heb lopen te zingen.(S)he's gone.. 10.000 miles away,Trouwens alleen maar deze zin hoor.. de rest niet

Natuurlijk is het een kerstliedje maar oh wat toepasselijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten