vrijdag 6 november 2015

Santa Run


  Natuurlijk moest ik even nadenken of ik wel of niet mee zou doen aan de Santa Run, het gaat me niet om dat ik niet wil meedoen, maar in een roodpak lopen is toch wel heel heftig voor mij. het is slechts 4 kilometer lopen, en dat mag ook wandelen, dus dat is geen punt. Hardlopen is niet mijn ding dus dat gaan we ook zeker niet doen.

De isk is benaderd door de Rotary, of ze willen meewerken aan een etentje met vluchtelingen, dit om er voor te zorgen dat er meer begrip komt met de vluchtelingen en ook met de inwoners van Alphen. Onze school, mijn locatie is gevraagd of wij, vanuit ons restaurant, voor een maaltijd kunnen zorgen en ook of we meteen willen doen met de run. Natuurlijk werd er ja gezegd, tenslotte hebben we genoeg kinderen in huis die uit een land komen waar oorlog is. 
De Santa run, is geweldig, het gaat erom dat we geld ophalen voor een prachtig idee, namelijk we willen onze kinderen lessen Muziekthearpie aanbieden, zodat ze door muziek bevrijd worden, 
( Bevrijd door muziek, dat was het eerste wat ik dacht, en meteen werd het door vriendin Els en vriendin Laura goedgekeurd, kortom dat is het thema)

Nu zal het niet zo zijn dat ik als rode kerstman ook nog op een muziek instrument ga spelen maar de kans bestaat wel dat ik in het rood loop met een witte baard.... dus ik zou zeggen grijp jullie kans om dit uniek verschijnsel eens mee te maken.

 Kortom lees deze twee artikelen en je weet meteen ook waarom ik mee doe, zeker het onderstaande artikel over Santa Run helpt getraumatiseerde kids.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten