vrijdag 13 november 2015

het is binnen


 Hiermee begon het dus, ik won een prijs bij mijn sportschool Jawi, en dus mocht ik  foto's laten afdrukken op een stuk kunststof bord, ik mocht 9 afbeeldingen doen, maar ja ik was vreselijk aan het tobben wat ik nou moest en wat niet. Op eens een idee, het is natuurlijk een prachtig kado voor mijn moeder om iets te laten maken waarin een klein soort van stamboompje zit. 

Helaas bezit ik niet zoveel foto's van mijn opa's en oma's, dus ja hoe kom ik aan deze foto's. Dus ik ben eens gaan vragen bij mijn nichtjes op facebook en gelukkig konden die me prima helpen, ik kreeg heel veel foto's toegestuurd van ze en kon daardoor dus gemakkelijk een keus maken. De foto's van mijn opa's en oma's zijn, net als de foto van mijn vader en moeder, trouwfoto's. Zo bijzonder vind ik dit. Dus het idee was ontstaan, ik zou een soort van kleine stamboom maken, waarin mijn ouders afkomst zitten, en waar ook hun nakomelingen zitten.

Dus  mijn broer gemaild of hij  de trouwfoto van mijn moeder wilde sturen, en foto's van hem en zijn kinderen. Van mezelf heb ik natuurlijk een prachtige foto, die hier ook mooi op kan staan.

Kortom het was wat organiseren, mijn broer achter de broek zitten en zo regelen dat het goed zou komen. Ik ben druk geweest hiermee, erg druk om eerlijk te zijn. Maar na een paar weken kreeg ik de drukproef te zien en kon kiezen tussen een rode achtergrond of een witte achtergrond. De keus was dus snel gemaakt, het moest natuurlijk wit worden.

Uiteindelijk kwam vandaag het echte werk binnen, en wat is het mooi geworden, ik vind het leuk. Het kerstkado voor mijn moeder is dus klaar, Ik ben er blij mee, Nu maar hopen dat iedereen die mijn moeder kent, hun mond kunnen houden totdat ze het heeft gekregen, maar dat gaat vast wel lukken.

Hieronder dus het resultaat als kado voor mijn moeder met kerst.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten