maandag 23 november 2015

je zou maar 70 worden


Afgelopen zondag werd vriendin Heleen, 70. Dit moest natuurlijk uitbundig gevierd worden met elkaar, we kregen al ruimschoots op tijd de uitnodiging binnen, zodat we de datum zeker vrij zouden kunnen houden. Dit heb ik dus ook gedaan. 

Al ben ik nooit zon feestjes bezoeker, ik weet niet wat het is, ik voel me altijd me net niet op mijn gemak, ik ben niet bang voor grote mensen massa's maar op de een of andere manier ben ik toch een meer een 1 op 1 persoon, of gewoon met een groepje leuk uit. Zodra het heel veel mensen worden, weet ik nooit zo goed waarover ik moet praten, wat ik moet zeggen etc, ik vind dat lastig.

Kortom ik ben gegaan. Vriendin Kitty kwam eerst bij mij op visite, samen hebben we een kop thee gedronken, ze heeft meteen even geholpen om het ophang systeem voor het kado voor mijn moeder goed op de plaat te maken zodat ze hem op kan hangen als ze thuis is. Daarna zijn we samen naar het feestje gegaan. 

Bij aankomst waren er al veel mensen, dus we waren kennelijk wat later dan geacht werd. we zaten net of het feestvarken begon aan haar speech. Ik vond dat erg grappig, ze had ze opgebouwd in groepjes, mensen waarmee ze dus verschillende dingen deed. Het was typerend voor mij dat ik inderdaad in geen enkel groepje zat, en dat klopt ook, okay ik ga met mensen naar de film, waarmee Heleen ook mee gaat, ik ga met een aantal mensen kamperen, waar ook Heleen in mee gaat, maar in een groepje nee.. Ik vond het om eerlijk te zijn een ere plek, die vriend die niet in een groepje zit maar toch wel heel duidelijk een plek in haar hart heeft. mede omdat daarna de belangrijkste man uit haar leven kwam. Ayaz, dus wat heb ik te klagen zowel Ayaz als ik zitten niet in een groepje, en dat is  goed zo.

Het was onverwachts erg gezellig, gepraat met mensen die ik ken van vroeger, en collega's van nu,  heerlijk mee gedaan aan het buffet, waar heel veel vegetarisch was, het was heerlijk. Om 20.00 zijn Kitty en ik weer vertrokken naar huis, waar ik daarna druk aan de gang ben geweest met de kerstcadeautjes voor de familie in aan het pakken, kerstballen heb gemaakt voor de familie, etc. Kortom de kerst krijgt gestalte, nu Sinterklaas nog.

Het was dus een heerlijke zondag, die begon met een crossfitness lesje, waar ik inderdaad tegen kwam dat ik twee weken bijna niets had gedaan het was slopend, maar juist daardoor bouw je meer conditie op neem ik aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten