zaterdag 8 juni 2013

heel heel vroeg.... en geen vogel die zong.. behalve dan die ene duif

Aangezien ik erg goed in plannen ben, zoals al vaker blijkt, had ik me weer eens vastgelegd voor een geweldige leuke klus in Zoetermeer, waar ik echt zin in had. Even was ik vergeten dat ik de avond hiervoor nog naar het zomerspektakel wilde, maar ja dat lost zich dan wel op uiteindelijk, mede omdat ik dan denk, ik zie wel hoe het gaat. Gelukkig wilde vriendin Heleen ook vroeg naar huis en was het leed al geleden. Ik kom wel tot de ontdekking dat het toch wel vroeg is op zaterdag ochtend om op te staan om half 7 kwart over zes, omdat ik bedacht de wekker ging en wil ik op.. maar ja ik had geen keus, dan probeer ik nog even te blijven liggen maar dat werkt dan niet, probeer nog snel even wat spelletjes te doen en de blog te lezen van vriend Frans en dan moet ik opstaan, maar ja deze ochtend was er alleen de blog en verder waren alle spellen uitgespeeld gisteravond dus ja ik moest vroeg op en kon geen reden tot uitstel meer bedenken.. Dus ik stond wankelend naast mijn bed om toch maar de wereld in te gaan. Mijn zo zorgvuldig bedacht zomerspakje lag al klaar, maar met het betreden van mijn woonkamer zag ik het al.. het weer leek nou niet echt warm te worden. dus toch maar snel de wat warmere variant aan gedaan.. en een extra jasje mee voor het geval dat het toch nog kouder zou worden. Tevens wist ik niet wat de oefening precies in zou houden dus ik heb maar wat bedacht dat ik hoe dan ook geen kou zou leiden. Ik kan je verzekeren om om kwart over 7 in de auto te zitten is vroeg. zeker als het door allerlei achterafweggetjes gaat maar daarna is het prachtig, als je over de eerste schok heen bent dat er zelfs om kwart over 7 al boeren met tractoren op de weg rijden en dat je ze niet in kan halen wegens tegenliggers... bedenk dat het kwart over 7 is en dan tractoren die je niet in kan halen omdat er tegenliggers zijn.. dat zou toch verboden moeten worden denk ik zo..
Trouwe lezers van mijn facebook weten inmiddels dat ik op tijd was bij de zaak waar ik moest lotussen, maar voor een dichter deur stond. Daar heb ik toch altijd wat moeite mee, omdat ik weet dat we eigenlijk standaard een half uur voor aanvang er moeten zijn voor eventuele bijzonderheden.
Dit keer ging dat dus niet op, later bleek dat ik achter het gebouw moest zijn dus ik stond verkeerd, dus dat was prima en ik was uiteindelijk keurig op tijd. Gelukkig kon ik meteen om 8 uur de uitleg krijgen over het senario en dat was een makkie, ik moest bewusteloos liggen bij een vat met giftige stoffen, ik zou in eerste instantie ontsmet en geknipt worden, mijn kleren dan , maar dat ging niet door want met kon geen wetsuit vinden, die men had beloofd, en daar had ik op gerekend, al had ik natuurlijk als goede lotus dat allemaal mee genomen, maar nu alleen toevallig een oude broek en een oud tshirt voor het geval dat en dat geval dat was er dus nu ook. maar gelukkig kwam de oefenleiding met een ander plan, dus dat was prima, want ze wilden niet dat mijn kleren geknipt werden, ondanks dat ik zei dat het mocht en kon. Maar ze waren niet over te halen, dus het werd een ander plan wat ze al hadden bedacht op het moment dat ze zouden gaan ontsmetten stapte ik uit het spel en dan werd er een pop neergelegd.. net zo gemakkelijk vonden ze..  Prima dan maar toch het klopt niet.. Daarna begon het wachten, want er was eerst een andere oefening en ik moest pas in ronde twee aantreden, dus ik heb tot 10 uur zitten te wachten en wat heb ik in die twee uur verlangt naar mijn bed... maar ja ik was er nu al en dus niet meer zeuren. Het was een lange zit, mede  omdat ik niet naar buiten kon omdat ik al helemaal geschminkt was dus ja dat was dan niet anders... Toen ik eindelijk mocht aantreden, was het dus inmiddels kwart over 10 en dus ja daar ging ik, ik moest gaan liggen bewusteloos, en lag ongveer 5 minuten toen was ik gered en klaar was het spel.. daarna nog een ronde, en dat duurde 10 minuten en klaar was het spel, normaal zou het scenario dan af zijn en zou ik me kunnen omkleden maar ja men bedacht dat een derde oefening ook wel leuk zou zijn, dus ik mocht nog een keer gaan liggen en nu duurde het precies 7 minuten voor mijn spel als bewusteloze over was.. kortom ik bedacht me later ik heb van 8 tot 12 aanwezig geweest en heel efficient gewerkt als bewusteloze slachtoffer 22 minuten.. dat is toch wel een mooie ochtend waard.
Moet er ook meteen bij bekennen dat dit dan niet mijn ding is, ik wil wat doen, dus ik ben na die tijd na twee broodjes, en weer een tractor onderweg die niet in te halen was nog even snel naar de sportschool gegaan om daar te genieten van toch wel lichamelijk inspanning.. en dat was heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten