maandag 26 september 2022

Restaurant Bospark

 

Aangezien mijn nieuwe collega Drama het leuk vond om even een avond te sparren en bij te praten, besloten we om te gaan eten in het restaurant der restaurants.. namelijk het school restaurant, waaronder de bezielende leiding van vriendin Laura leerlingen  zowel het eten bereiden als bedienen, wat ik altijd een feestje vind.

Een driesgangen menu met drankje kost slechts 15 euro, al kost het altijd meer omdat je een fooi geeft aan de gasten die ons bedienen, dat is voor hen ook een extra zakcentje.

Het was een heftige dag en ik bedacht me alleen maar waarom heb ik nu deze afspraak gemaakt, mede omdat ik dan 8 uur draai, en dit keer waren de laatste twee klassen erg intensief. ze waren druk en moe.. de kermis van de jaarmarkt doet zijn werk.. vreselijk.

 Om half zes was ik op school en wachtte ik op mijn collega die nog moest komen. Zij was ook heerlijk op tijd, dus we konden zo het restaurant in.

Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen was het al leuk en waren we aan het praten over van alles en nog wat.

Het menu bestond uit  een voorafje het bekende broodje dip, heerlijk blijft dat altijd, en het leuke is dat dan een leerling dat komt brengen en die dan zegt dat zij voor ons gaat koken die avond. vind ik zo leuk dat je meteen een gezicht ziet bij wie gaat koken.

Het voorgerecht was voor mij een geitenkaas rode bieten salade, met natuurlijk walnoten en honing, erg lekker en zo mooi gemaakt en geserveerd een plaatje

Het hoofdgerecht bestond uit een gevulde portebello met vege gehakt, en daarbij een groente garnituur, patat, salade en appelmoes. alles zelf gemaakt zo heerlijk

Als toetje kregen we een bananen split wederom overstegen ze zich helemaal, heerlijk weer.

Daarna een kopje thee en nog even napraten

het was wederom een prachtige avond en dat voor maar 15 euro. heerlijk

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten